Merhaba
Ben üç gün önce paykasa aldım. Ödemeyi geçtim daha sonra kodu beklerken adam çıktı gitti. Yani anlayacağınız dolandırıldım.ben kod verilir diye konuşma kayıtlarını da almadım bi tek makbuz var bankanın. Ben bu adamı nasıl şikayet ederim birde siteleri nasıl kapattırırım.ben burda para peşinde degilim sadece bu onursuz ceza alsın.
Paykasa dolandırıcılık
18
●6.580
- 27-01-2016, 06:04:10Üyeliği durdurulduUkash eskiden neyse paykasa da onun yerine çıktı. Ukash dolandırıcılığı gibi şimdi de paykasa dolandırıcılığı gündemde. Konuşma kayıtları yoksa savcılık kanalıyla sonuç elde etmeniz zor. Adamın sitelerine anti seo yapmak ya da blog açıp, şikayet sitelerine yazıp satışlarını engellemeye çalışmak en mantıklı çözüm gibi.
- 27-01-2016, 06:09:37Normalde böle bişey olmazdı google yüzünden ilk sayfada adamın siteyi koymuş esas amacım onu google dan banlatmakVolter adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 27-01-2016, 08:25:43www.ekartsatisservisi.com
www.paykasaekart.com/index.php
Adamın Yaşı 29 gel görki dolandırıcılığı meslek edinmiş - 06-07-2016, 18:40:03Merhaba Arkadaşlar Türkiye Resmi reselleri tarafın'dan uyarıyı mutlaka https://www.paykasa.org/taklitlerimizden-sakinin.html okuyunuz..
- 06-07-2016, 19:19:38Üyeliği durdurulduBen de katılıyorum dediklerinize, r10 üyesi olmasanız bir nebze anlardım dışarıdan alım yapmanızı ama burada işi %90 olarak garantilemişken Google'da sırf seo ile ilk sıralara gelmiş bir siteden almak ne kadar doğru.Abraxas adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle