Sosyal medyada maç linki paylaşımı uygunsuz mudur?
44
●2.620
- 08-11-2015, 20:17:375 liraya maç izletenler kurumsal üyelik alıyor yıllık 20.000 tl felan sanırsamSamsOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-11-2015, 21:15:49arkadaşım lig tv seni bulursa kusura bakma da her türlü cezayı alırsın sen, böyleleri ile uğraşılmaz, boşver o işleri,SamsOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 08-11-2015, 23:10:33kahve de maç izleten adamlar ticari digitürk paketi alıyorlar 10 15 bin tl vererek. hocam.SamsOzkan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi - 11-11-2015, 23:06:20Hocam biliyorsun Digiturk'u bir arap satın aldı. Bu arap petrol kralı ve PSG'nin başkanı. Bilirsiniz bu petrol zengini şımarık arapları. Peygamber efendimiz bunları görseydi lanet ederdi öyle söyleyeyim. Tabi burada hangi kısma hitap ettiğimi anlamışsınızdır hepsini kastetmiyorum. O yüzden bu işin vebalinin olacağını düşünmüyorum. PSG'ye ve bu şımarığa verecek param yok benim. Benim görüşlerim böyle, başkası ne düşünür onu bilemem.
- 11-11-2015, 23:27:00Pardon ?Trevor adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Peygamber efendimizin lanet etme ihtimali bulunduğu insanların/kitlelerin paralarını çalmanın ve haklarına girmenin vebali olmadığını mu düşünüyorsunuz ?
Adamı tanımadan şımarık diyebiliyorsunuz ayrıca
Kafa güzelmiş ya, güle güle kullanın. - 12-11-2015, 16:57:20Sevgili kardeşim bak;
Zalimin ettiği zulüme karşı, SEN BİR YOL GÖSTERİYORSAN İNSANLARA, BU İNSANLARIN EĞLENMESİNİ VE MUTLU OLMALARINI sağlıyorsan, hiçbirşeyi helaldir haramdır diye dert etme. Sen kötü birşey yapmıyorsun. Sana alttan alttan fetva vermeye kalkanlara, ukalalık edip kendini dindar gibi gösterip, aklı sıra birşey öğretmeye kalkanlara, tek diyeceğin cevap şu olsun. ''Sanane'' Çünkü sen kötü birşey yapmıyorsun, milleti haraca bağladılar resmen, sen buna ek bir yol oluyorsun..Bununla mutlu olman gerekirken, helalmidir harammıdır diye düşünüyorsan, afedersin ama karakterini azda olsa yitirmeye başlamışsın demektir. GAFLETE düşme ! Kimseyi takma, böyle devam.
ŞUANDA DEVLETİ SOYANLAR DÜŞÜNSÜN O SORDUĞUN SORUYU !
Sevgi ve hürmetle kal.