Arkadaşlar internet üzerinden bir alışveriş yaptım fakat adamların sitesi eskiymiş ve o nedenle orada yazan banka bilgileride sanırım yanlışmış aradım keşke yapmasaydınız dedi.
Enpara müşteri hizmetlerini aradım ama diyorki karşı tarafın onayını alacağız anlamadım neyin onayı bu? iptal edemiyormuyum havale işlemimi?
Çok Acil Yaptığım Havale Ödemesini İptal edebilir miyim?
4
●492
- 02-09-2015, 13:01:36Üyeliği durdurulduHocam hesap bilgileri doğru ama yanlış kişi yani eski sahibiymiş sanırım yaptığım yerin.Adamı arayacak onay alacaklarmış ya adam hayır derse sanırım para kalacak onda doğru mu?AlperDemircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Telde konuştuğum bayan onay verecek karşı taraf dedi - 02-09-2015, 13:03:21O zaman durum başka tabi ki, ama bankadan arayıpta o kişiden teyit alınca adam doğru gönderdi demez haliyle.
Dolandırıcılık gibi birşey olur, banka arayıpta ödeme geldi yanlış gönderilmiş vs. diyecekse zaten benim ilgim yok der muhtemelen.
Aksi taktirde yazılı başvurular gerekiyordu yanılmıyorsam.