Merhaba arkadaşlar.
Haberleri bileniniz varsa, dün gece saat 01.00'da Adana'da deprem oldu (Adana ve civarı da hissetti zaten depremi.) Çok büyük bir sarsıntı oldu, o an bayılacaktım ama kendimi zor tuttum. Ben bu tür felaketlerden çok korkarım.
Demek istediğim de şu; bilgisayar başında oturduğum yerden hala sanki tekrar ev sallanıyormuş gibi, yine sarsıntı olacakmış gibi hissediyorum. Aranızda bunu yaşayan var mı, varsa da nasıl bir psikoloji içinde yorumlarda belirtirseniz çok mutlu olurum. Sürekli bilgisayarla uğraşmak istiyorum, zar zor uyuyorum gibi. Şu an bile bunları yazarken sanki dünkü sarsıntı gelecekmiş gibi, hafif bir sarsıntı geliyormuş gibi hissediyorum.
Bu sarsıntı olayını ilk defa bu yaşımda hissediyorum, daha önce hiç deprem anında ayakta olmadığım için hep uyuduğum için hissetmemiştim.
Cevaplarınızı bekliyorum.
Deprem psikolojisi
1
●349
- 31-07-2015, 03:41:05Kardeşim bunu kafana takman bile hata 5 şiddeti depremler pek yıkıcı olmaz derinlik yakın olmadıktan sonra boşuna strese girme deprem çok nadir olan olay fay kırıldığı an orada bir daha deprem olmaz farklı fay hatları varsa tekrar olabilir ama evi başına yıkacak kadar ciddi depremler olacağını sanmıyorum