Merhabalar,bir çok sektör araştırdık ama en uygunu ve en karlısı pazarcılık çıktı.Çok araştırmasını yaptık zorluğunu da az çok duyduk.Burada bu işi yapanlardan da bilgi almak istedim.İlk etapta çocuk giyim üzerine satış yapacağız.Ve İzmir de bunu yapmayı düşünüyoruz.
- En uygun ürünleri nereden tedarik edebilirim,
- Yer nasıl alabilirim,
- En iyi satışı ansıl yapabilirim v.s v.s
Pazarcılık İşi Yapanlar ?
10
●10.466
- 03-07-2015, 14:57:33hocam biz sebze -meyve üzerine çalışıyoruz...
giyim sektorunu bilemem ama bizim sektorde iyi para olsa da adamınız olması lazım...
Öncelikle yeterli elemanınız olmalı -işçi değil bizzat abi kardeş vs , işçi ile yürümez bu iş-
sonra en az 2 yıl kar edemeyebilirsiniz hatta zarar edersiniz ona göre sektore girin derim..
- meyve sebze işi En riskli iştir adeta buz satmaya benzer çok iyi kazanabildiğiniz gibi tüm kazancınız buz gibi eriyebilirde - 03-07-2015, 16:05:59Üyeliği durdurulduÇocuk giyim işi yapacaksanız en ucuz malı Bursa dan alabilirsiniz. Araştırırsanız hem fikir olacaksınız.
- 03-07-2015, 16:14:58Fikirler güzel,ama meyve sebze biraz riskli gibi.Çünkü satamazsak elimizde kalacak ve bunu yapan çevremizde yok yani yol yordam gösterecek.En azından giyimi internet üzerinden de satmaya çalışırız veya eşe dosta satmaya çalışırız.Hiç olmadı az düşük fiyatla satan insanları verip zararımızı kurtarırız.
- 03-07-2015, 18:18:57meyve sebze işleri ilk etapta yapamazsın bak pazar tezgahlarına meyve sebzeciler 5-10 kişi abi kardeş akraba hepsi..senin ilk etapta yapabileceğin parti malı giyim malı satman çocuk ve bayana yönel..öncelikle pazarın iyi yerlerinden aylık tezgah tut.sosyete denilen pazarlara git.ondan sonra malı dök tezgaha satmaya başla aynı pazarda biraç kez olman gerekiyor.milletin seni tanıması için.5tl-10tl nin üstüne çıkma pazarda.akşamda nakitini cebine koy git..yarında başka pazarda yer tut bu şekilde devam et..yapabilirsen edebilirsen güzel iş..ama ilersi olmayan işler sadece gününü doldurursun bu işlerle..ek iş olarak bakmanı tavsiye ederim.
- 03-07-2015, 19:13:35Bayan iç çamaşırı satın hocam çocuk giyimleri pek satılmıyorEyupoglu adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle