• 30-06-2015, 11:28:21
    #10
    8 Senedir kulanıorum iş banksını havale,eft hesap işletim ücreti almıyorlar arayıp sordum size özel tanımlama yapılmış dedi müşteri temsilcisi.
  • 30-06-2015, 12:04:27
    #11
    Canları isterse yaparlar vs. diye bir şey yok. Hesap işletim ücretini almak için öğrenci olmak şart + öğrenci belgenizle birlikte gidiyorsunuz hesabı açtırdığınız şubeye. Diğerlerine giderseniz işlem yapılmaz müşteri temsilcisi bile açtırdığınız şubeye gitmeniz gerek diye söyledi kaç kere. Gidip önceden dilekçe yazıyordunuz şimdi bi kağıt veriyo isim soyisim yazıp imzalıyorsunuz 3-4 gün içerisinde hesabınıza geri geliyor çekilen para.
  • 30-06-2015, 18:55:10
    #12
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    SeckinHosting adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Arkadaşlar merhaba.

    İş bankasında hesabım var ve 2 ay önce hesap işletim ücreti diye 54 TL kestiler ertesi gün öğrenci belgemi goturup paramı iade aldım dün yine kesmişler 54 TL ben anlamıyorum nasıl bişi yapıyorlarsa.

    Hesap açtırdığım şubem çarşıda , evimizin 100m ilerisindede İşBankası şubesi var buraya gitsem yine işlem yaparlarmı ?
    Garanti bankası da 57 felan kesiyor 6 aylık.
  • 30-06-2015, 20:29:11
    #13
    Sonucuda yazayım gittim yakındaki şube işlem yapamıyoruz dedim çarşıda işlemi hallettim, çalışan kadın bir öncekinde öğrenci olarak göstermiş hesabımı normalde üniverste öğrencisi oalrak göstermek gerekiyormuş düzeltti.