Selam arkadaşlar birçok haber sitesinde sertifikası olup ehliyet almamışlar için son 7 gün diye haberler çıkmış.
Pek anlayamadım olayı, haber içinde 2 yıl içerisinde almak gerekiyor diyor başka bir paragrafta ise 7 gün diyor bu noktada kafam karıştı.
Kardeşim sertifikayı aldı emniyete gidip gerekli ödemeleri yapıp ehliyet alacak. Fakat şuanda maddiyattan dolayı pek yanaşmak istemiyoruz. Daha 2 ay oldu sertifikayı alalı. Kardeşimde bu 7 günde alması gerekir mi?
İlgili haber: http://www.milliyet.com.tr/sertifika...98/default.htm
Ehliyet Almada Son 7 Gün Haberi?
2
●400
- 22-05-2015, 22:58:04
- 22-05-2015, 23:02:34Merhaba bildiğime göre hayır sizi etkileyen birşey yok alınan sertifikanın 2 sene geçerliligi oldugu için 2 senedir almayanlar için son 7 gün sonra sertifikaları geçersiz sayılacak.celalyesil adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülecelalyesil bunu beğendi.1 kişi bunu beğendi.