zulte adlı üyeden alıntı:
mesajı görüntüle
Scirocco mu Bmw 3.20d mi ?
46
●6.398
- 08-05-2015, 17:19:24Üyeliği durdurulduAraba tutuldu bana kalırsa hitap ettigi kısım az sadece alanda gayet memnun oluyor eğer aracına sağlam bakar para yatırırsa. 2013 model Scirocco R modelinde aracım vardı 2014 ortalarında sattım. Scirocco R modeli gayet övülesi bi araçtı tabi fiyatının 3 4 katı araçlara boy atabilicek bi altyapısı vardı. Sattığıma pişmanım ve yeni scirocco'yu test etme imkanım olmadı..
- 08-05-2015, 17:23:29Güzel araç fakat arkası işi bozuyor.Hem tek kapı hemde arka oldukça dar.Ayrıyetten aracın arka dış tasarımı da önü kadar güzel değil en azından benim için öyle.zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Vw bu Scirocco'nun önünü alıp Golf'e taksa.Golf'ü aynı scirocco gibi biraz uzatsa aracın ortasını (astraya benzer bir şekilde) 5 kapılı 5 kişilik sportif on numara araç olur.
Duy sesimi Vw eğer bunu yaparsan bana da bir 5-10 bin dolar atıver - 08-05-2015, 20:02:58Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim. Scirocco ya binmeyen onun keyfini almayan kişi hiç yorum yapmasın derim.
Eğer bir sokakta yanınızda bir 320 ile geziyorsanız kesinlikle gözler Scirocco da olacaktır. Bunu birçok defa yaşadığımı söylemek isterim. Hava ve karizma açısından tip itibariyle Çok çok üstün araçlardan daha önde olduğunu düşünüyorum.
Ben Scirocco kötü bu yüzden 320d ye binmek istiyorum demedim. Yorumu tamamını okumayan arkadaşlar var sanırım. Bugün bekar olsam yine scirocco derdim. Keyfi bambaşka. Ki hız konusuna gelirsek kesinlikle 320d den de aşağı kalır yanı yok.
Yani aracımdan vazgeçme amacım. Allah nasip ederse cocuğum olacak ve bu yüzden 4 kapı bir araca geçmem.
Bu arada ilana koydum arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12126322/detay - 09-05-2015, 08:26:44Bütçen nedir bilmiyorum fakat 2009-2010 3.20 özellikle de d'lerde düşük km bulman çok zor olabilir... Fakat Scirocco ile 3.20 nin karşılaştırılması da enteresan gerçi.
Apayrı dünyanın arabaları.
Bana kalırsa ben 3.20 derim... Şuan 2013 Civic (avatarımda ki araç) kullanıyorum. Bunu almadan önce scirocco rcz ve bunun arasında gittim geldim ama scirocco ve rcz çok küçük geldi arka tarafı yeri geliyor 4 kişi arkadaşlarla bir yere gidiyoruz gidemeyeceğiz o zaman o yüzden tercihimi civic'ten yana kullanmıştım.
- 09-05-2015, 13:12:42hasanyildiz84 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
İlanınızda ki araç 2009 model, 6 yaşında ve 63000KM; gördüğüm kadarıyla az km yapıyorsunuz, eğer öyle ise Dizel yerine benzinli en idealidir, en az bir model üst araba alırsınız. Bütçeniz ile ilintili olarak Sıfır Jetta, Passat bile bakabilirsiniz.nerazzurri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
100Bin TL üzeri araç almayı planlıyorsanız 320i yine idealdir
Bol Şanslar - 09-05-2015, 14:04:23Scirocco nun arkası tam bir işkence.
birde evlisiniz direkt bmw 3.20d derim. Scirocco ya çok bindim, seri araç taş gibi, bir sürü kaza atlattık o arabayla başka bir araç olsa çok daha büyük sıkıntılar olabilirdi
Ama bi bmw değil .
Görsel açıdan yorumlarda yapıldığı için belirteyim ; scirocco inanılmaz ilgi çeken bir araç, görsel açıdan bmw'den daha iyi bence, tam bir genç arabası
