hasanyildiz84 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Sıfır ya da 1-2 yaşında bir makina arıyorsanız 3.20d kesinlikle ancak 2008-2010 seviyelerinde 200Bin km de araba almanızı tavsiye etmem yahut acele etmemenizi öneririm zira 3.20d kiralama şirketlerinin PREMIUM sınıfta en çok tükettikleri araçlardan...

2011 de az km'li araçlar 100Bin TL üstü
Bu paraları veriyor ve yılda 10Bin km seviyelerinde yapıyorsanız benzinli de düşünebilrsiniz derim.

Uzun süreli binmek için daha orta sınıf bir araç almayı düşünebilirsiniz FOCUS gibi, JETTA gibi...

Bunları size diyorum ama 2000 model seviyelerinde E200 arıyorum o da ayrı bir mevzu

Bol Şanslar

nerazzurri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Arkadaşlar öncelikle şunu söyleyeyim. Scirocco ya binmeyen onun keyfini almayan kişi hiç yorum yapmasın derim.

Eğer bir sokakta yanınızda bir 320 ile geziyorsanız kesinlikle gözler Scirocco da olacaktır. Bunu birçok defa yaşadığımı söylemek isterim. Hava ve karizma açısından tip itibariyle Çok çok üstün araçlardan daha önde olduğunu düşünüyorum.

Ben Scirocco kötü bu yüzden 320d ye binmek istiyorum demedim. Yorumu tamamını okumayan arkadaşlar var sanırım. Bugün bekar olsam yine scirocco derdim. Keyfi bambaşka. Ki hız konusuna gelirsek kesinlikle 320d den de aşağı kalır yanı yok.

Yani aracımdan vazgeçme amacım. Allah nasip ederse cocuğum olacak ve bu yüzden 4 kapı bir araca geçmem.

Bu arada ilana koydum arkadaşlar

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...12126322/detay
İlanınızda ki araç 2009 model, 6 yaşında ve 63000KM; gördüğüm kadarıyla az km yapıyorsunuz, eğer öyle ise Dizel yerine benzinli en idealidir, en az bir model üst araba alırsınız. Bütçeniz ile ilintili olarak Sıfır Jetta, Passat bile bakabilirsiniz.

100Bin TL üzeri araç almayı planlıyorsanız 320i yine idealdir

Bol Şanslar