• 11-12-2014, 15:18:03
    #19
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Bugün gittim sordum, böyle bir şey yok dediler. sekreterin biri sanki web tasarım ile ilgili bir ihbar vardı filan dedi ama sorgulattırdım, Elhamdülillah bir şey çıkmadı. E-mailde ismi geçen kişi zaten müdür'e benziyordu, kendisi ben öyle bir şey göndermedim dedi., yani büyük ihtimal biri bana eşşek-şakası yaptı. : )

    ama bilgilenmemi sağladı, internet üzerinden bir şey satıyorsak, vergi lehvası bulundurulması gerekiyormuş, vergileride ödememiz gerekiyormuş. Yani şuan bir şey çıkmasa bile ilerde maliye bu internet sitelerinide kontrol etmeye başlayacağını düşünüyorum. vergi lehvası almanızda ve yasal şekilde yapmanızda fayda var, sonra ödemediğiniz vergileri cezasıyla birlikte ödemek zorunda kalırsınız. Kısaca işlerimizi yasal zeminde yapın, kafanız rahat olsun :-)
  • 11-12-2014, 23:46:58
    #20
    Demiştim, birde adam müdürmüş gidip iletişim formuna mesaj mı atacak, direk yollar 3 memur belinden kan alırlar öyle birşey olsa