Modemim vardı çok iyi çekiyordu kesilme filan olmuyordu taki modem yanana kadar şimdi aynısını bulamıyorum.
Teknoloji mağazasına gidiyorum en iyi çeken modemi gösterir misin almak istiyorum diyorum bu modem böyle çekiyor kesinti olmuyor filan filan diyor alıyorum ve kesinti sinyali az.
Komşunun ağı görünüyor ama benim ağ görünmüyor. 2. kez modem aldım aynı.
Bana modem önerir misiniz ?
Aldığım 2 modem markası
TP-LINK
ASUS
hiç memnun kalmadım.
Modem önerir misiniz ?
5
●406
- 28-09-2014, 21:47:20sinyal frekanslarını oynayın biraz.
Bazı laptoplar her sinyal aralığında iyi çekmiyor
Senin iki markayı kullandım. Sorun yapmadı. - 28-09-2014, 21:59:49Modemin markası ne olursa olsun iyi çekmez siz güçlendirici almalısınız.
http://www.hepsiburada.com/liste/net...0&SKU=BD500316 - 28-09-2014, 22:06:21Wireless modem alırken anten sayısı ve anten dbi çok önemli. Tplinkin tek antenli düşük modelleri pek birşey vaad etmiyor. Markadan çok içindeki çipseti vs. önemli. Bende önceden everestin çift antenli routerı vardı harika sinyal veriyordu şuan tplinkin tek antenlisini kullanıyorum everestin yarısı etmiyor.
EVEREST SG-1850 öneririm.
Önceden kullandığın modem neydi? - 29-09-2014, 07:14:03Örneğin ne yapmalıyım nasıl oynayabilirim ayarlarıylametinciris adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ama komşuların wifi çekiyor benim odamdan benim wifi çekmiyor tablet pc tel aynıKawasaki adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Önceden ttnet vermişti tam hatırlamıyorum everesti almaya çalışıcamgokhans19 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 03-10-2014, 08:55:37buraya bir bakınBy_tozi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
modem arayüzüne ve laptop wifi ayarlarına bakın. Modem frekanslarında Çakışmalar varsa ağda sıkıntı çıkabilir.