sinüziti olanlara tavsiye varmı ?
45
●7.061
- 19-09-2014, 16:31:59Bende 100 gözle konuyu takip ediyorum. doktor felen çok gittim tomo alıyorlar bakıyorlar başlangıç diyorlar ama beni çok zorluyor burun tıkanıklığı özellikle çok kötü .otellerin fin hamamları oluyor buhar odaları o faydalı geliyor. ayrıca papatyayı kaynatıp buhusunu çekiyorum ara ara o da iyi geliyor. ama çözüm yok ) :
- 19-09-2014, 16:35:56Acı kavunun bildiğim ismi farklıymış, bitkiyi görünce anladım. Kullanmanızı kesinlikle önermem. İçerisindeki elaterin zehirlidir. 2 gramı şoka girip ölmenize sebep olur. Ayrıca elaterin yumuşak dokuyu yakar ve eritir. Yani sinüzüti tedavi edeyim derken burun dokusundan hatta görme sinirlerinizden olabilirsiniz.
Ben yaklaşık olarak 12-13 yıl kadar çektim bu belayı. Nasıl kurtulduğumu tam bilmiyorum açıkçası ama son 3 yıldır oldukça hafifledi. Mesleğimin bu konuda baya etkisi olduğunu düşünüyorum zira son 3 yıldır bayağı asit tuzu buharına maruz kaldım. Ağır geçirdiğim dönemde tek bir iğne işe yaradı oda kesilince geri başlamıştı. Adını hatırlamıyorum 10 yıl oldu. Onun dışında hap antibiyotikler pek işe yaramadı. Aerus rahatlatıyordu biraz. Burun spreylerinin özellikle Nasonex'in pek bir yararını görmedim
Neyse, benim önerim bol tuzlu denizlerde dalış yapın. Kalabildiğiniz kadar suyun altında kalın. Çok etkisi oluyor. Birde mümkün olduğunca temiz havada kalmaya çalışın. Kronik sinüzit tamamen geçmezde en azından rahatlamasını sağlıyor. - 19-09-2014, 17:49:12Üyeliği durdurulduAlerjisi ve sinüziti olanlara tavsiyem, Nasonex burun spreyidir.
Hastalık esnasında burun açıcı olarak da kullanılabiliyor, hiç bir spreyin açamadığı burnu 2 dakika içerisinde açar kendisi
Doktorunuza danışmadan kullanmayınız, mesuliyet kabul edilmez
- 20-09-2014, 03:06:27Arkadaşlar soğan suyunu denedim her burna 2 - 3 damla damlattım bayağı bir yakma yaptı gözden yaş geldi ama sonrasında gerçekten çok iyi geldi herkese tavsiye ederim. Bu fikri veren arkadaşımıza da nekadar teşekkür etsem az. Başım çok fena ağırıyordu birnevi antibiotik görevi görmüş olmalıki şuanda ağrı denen bişey yok. Soğanı damlattıktan 1 saat sonra da sinus rense kit kullandım tekrardan başlamasını hissettiğim sinuzitten eser kalmadı. Herkese tavsiye ederim.
- 20-09-2014, 03:16:03Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Silah taşıma, kendini vurursun.(kendi aklımdan geçtiğinden biliyorum)
İkincisi, eğer geçmesi mümkün değilse, çok iyi bi ağrı merkezine gidip oraya giden ağrı kanallarını yaktırabiliyorsun. Kesin çözüm oluyor.
