• 14-07-2014, 04:31:35
    #1
    Üyeliği durduruldu
    ArkadaÅŸlar merhaba,

    kız arkadaşımla tatile gitmek istiyoruz fakat biz sıcaktan nefret ettiğimiz için deniz, kum, güneş istemiyoruz. Gezecek bi yer arıyorduk kısacası. Nereye gidelim diye düşünürken kız arkadaşım Amasra'yı önerdi. Ben de hiç Karadeniz'e gitmemiştim ve çok merak ediyorum, Karadeniz'e karşı bi sempatim var açıkçası.

    4-5 günlük bir tatil planlıyorum ve Ankara'dan arabayla gideceğiz. Söylediğim gibi bırakın Amasra'yı, Karadeniz'e bile hiç gitmedim. Navigasyona girecem götürecek bizi. Sizden Amasra hakkında bilgi almak istiyorum. Hangi otelde kalmalıyız? İnternetten otellere baktım biraz ama bana çok pahalı geldi. 2 kişilik bi oda için 1 gece fiyatı 250 TL'yi buluyor.

    Varsa Amasralı olan, Amasra'yı gezen, tatile giden veya iyi bilenler lütfen bizi aydınlatsınlar. Zaten gezmeye yemeye içmeye benzine ciddi bi para harcayacam bi de otele çok para vermek istemiyorum. Uygun fiyatlı otel arıyorum. Çok ucuz olup da hijyene önem vermeyen bir yer de olmaması lazım tabiki, erkek erkeğe arkadaşımla gitsem neyse ama kız arkadaşımı götürüyorum sonuçta.

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
  • 14-07-2014, 04:33:04
    #2
    Karadeniz dedigin yer Trabzondur mudur

    LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  • 14-07-2014, 04:42:12
    #3
    deniz, kum istemiyor gezecek yer istiyorum demiÅŸsiniz.

    bu durumda Amasra sizin için pek iyi bir alternatif olmaz keza yarım günde gezme işinizi bitirirsiniz.

    bunu Amasra'ya gitmeyin diye söylemiyorum, sizin ihtiyaçlarınıza göre iyi bir alternatif olmayacağı için söylüyorum. yoksa Amasra mutlaka gidilip görülmesi gereken güzel/şirin bir yer.
  • 14-07-2014, 11:57:13
    #4
    Üyeliği durduruldu
    O konuda haklısın, küçük bi kent ama yukarıya doğru çıkarken yolumuzun üzerinde Safranbolu var. Orda da vakit geçirdikten sonra çıkarız Amasra'ya. Aynı şekilde sahil şeridi çevre ilçelere falan da gidebiliriz altımızda araba olacak zaten ama benim asıl derdim kalacak yer
  • 14-07-2014, 13:25:21
    #5
    şu amasrayı bende çok merak ediyorum öve öve bitiremiyorlar,yazın başka güzel kışın başka güzel diyorlar.2-3 senedir gidecez gidecez dedik hep fikir değiştirip es geçtik,ama bende mutlaka gitmeyi düşünüyorum,bende tam aksine deniz,kum ve tabiat hastasıyım.
  • 14-07-2014, 17:15:07
    #6
    Üyeliği durduruldu
    zulte adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    şu amasrayı bende çok merak ediyorum öve öve bitiremiyorlar,yazın başka güzel kışın başka güzel diyorlar.2-3 senedir gidecez gidecez dedik hep fikir değiştirip es geçtik,ama bende mutlaka gitmeyi düşünüyorum,bende tam aksine deniz,kum ve tabiat hastasıyım.
    Ben gidiyim, geziyim, deneyimlerimi seninle de paylaşayım kardeşim Fotoğraflar çekip paylaşırım şurda şunu ye, burda çay iç diye. Ama şu kalacak yer mevzusunu henüz çözemedim. Evini kiralatanlar varmış ama biz aile veya evli bi çift değiliz bu yüzden sorun çıkarırlar diye düşünüyorum.