• 26-05-2014, 18:12:27
    #1
    merhaba , özellikle cpanele girerken sorun yaşıyorum. giriş yapmaya çalışırken Your IP address has changed. Please log in again. bu uyarıyı veriyor sürekli 5-6 kez logine tıkladığımda giriş yapabiliyorum sonra herhangi birşeye tekrar tıkladığımda tekrar login ekranına yönlendiriyor.
    telefondan opera mini ve bilgisayardan tor browser ile bağlandığımda sorunsuz çalışıyor , yani proxy kullanınca bağlanıyor. farklı modemde denedim farklı işletim sisteminde denedim sorun aynı. sorunun kaynağı ne olabilir ?

    edit : filezilla ile de TLS bağlantılı ftp ye girmiyor normal ftplere giriyor.
  • 26-05-2014, 18:21:02
    #2
    son zamanlardaki olaylardan dolayı dns değiştirme programı yada vpn vs. kurdunuz mu acaba ?
  • 26-05-2014, 18:26:36
    #3
    U_uR adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    son zamanlardaki olaylardan dolayı dns değiştirme programı yada vpn vs. kurdunuz mu acaba ?
    hayır , sürekli opendns dnslerini kullanmaktayım , şimdi deneme amaçlı otomatiğe aldım yine değişen birşey olmadı , acaba iss kaynaklı olabilir mi ? arayıp sormayı düşündüm fakat tam olarak ne söyleyeceğimi bilemiyorum.