• 02-04-2014, 16:59:27
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Merhabalar sormak istediğim

    Örn : İsimtescil, ihs vs. değil de çok küçük bir domain firmasından domain aldık diyelim.

    2 Gün sonra adam sitesini vs. kapattı peki bu durumda benim domainime ne oluyor . Yada çok jenerik bir domain atıyorum 50.000 TL ediyor. Bu adam istese kendi paneline geçiremez mi bu domaini ?

    Bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim.
  • 02-04-2014, 17:02:56
    #2
    Ana kayıt firmasından kendi adınıza trasfer edebilirsiniz sanırım. Çooook uzun zaman önce başıma gelmişti o şekilde kendi hesabıma almıştım.

    hele hele 50.000 liralık bi domaini asla küçük firmalarda tutmayın.
  • 02-04-2014, 17:05:10
    #3
    whois bilgileri doğruysa resellerclub kendi alt yapısında bulunan domainler konusunda yardımcı oluyor. Firma kapanıp gidince domainide giden çok kişi gördüm.
  • 02-04-2014, 17:17:09
    #4
    Üyeliği durduruldu
    PsdBul adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    whois bilgileri doğruysa resellerclub kendi alt yapısında bulunan domainler konusunda yardımcı oluyor. Firma kapanıp gidince domainide giden çok kişi gördüm.
    Kendi panellerinde olduğu için firma whois bilgilerinide kolaylıkla değiştirebileceğini varsayarak çok sıkıntılı bir süreç olacağını anladım.

    Teşekkürler cevaplar için.