• 13-03-2014, 17:00:53
    #37
    Geçmiş olsun
  • 13-03-2014, 17:17:02
    #38
    Dün 6. kez doktora gittim panikatak yapmasam birşey yok, en son yazdı sakinleştirici postaladı beni. Fazla kafaya takmayın diyeceğim ama en başta ben acayip tripli adamım defalarca kez gidebilirim ve kafama çok takılır. O yüzden kalbinizi ferah tutun.
  • 13-03-2014, 17:31:44
    #39
    beachturk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    eyvallah hocam bi de oraya gidelim bakalım. bilgisayardan kalkıp iki yürüsek bizim birseyimiz kalmaz orası malum da teşekkür ederim bi bakınayım
    Kol ağrısı için Gastroenterolojiye gitmeyin. Gittiğiniz gibi geri gönderir doktor. Gastroenteroloji sindirim sistemi rahatsızlıklarıyla ilgilenen bölümdür.
  • 13-03-2014, 18:01:07
    #40
    Bende de var reflü fakat uzun zamandır sıkıntı yoktu. 2.5 sene sigarayı bıraktım o arada pek sıkıntı çıkarmadı ama 3.5 aydır içiyorum bu aralar uykudan uyandırdığı oluyor. Öyle bi acı su geliyor ki düşünün uykudan uyandırıyor. En çok yediğim şey köfte ve yanında acısı da oluyor doğal olarak o yüzden sıkıntı yaratabiliyor. Ayrıca gece yemek yemediğim nadirdir. Yemekten kasıt tatlı, ıvır zıvır tarzında. Bu uykudan uyandırma mevzusu da uzun zamandır kola içmiyordum geçen gece içeyim dedim. O sabah uyandırdı Asitli şeylerden vs. uzak durun. Bu arada 3-4 yıl önce hastalık hastasıydım bir yerde ağrı olsa dünyam kararır 51651562 tane hastalığa yorardım. Araştırdım en kötü hastalık hastalığıymış. Şükür destek almadan yendim ama sizde kondurmayın. Bu reflü denen hastalığın olmadığı insan sayısı çok az. Eskiler daha güzel çözümler üretiyorlar. Babamın tavsiyesi işe yarıyor mesela. Gece mide yanması olduğunda sadece 1 yudum süt için iyi geliyor.
  • 13-03-2014, 20:17:45
    #41
    gaz sıkışması da olabilir. kalın bağırsak kalbe baskı uygular ve kalbin sıkışmış gibi hissedersin ama aslında kalbinde bir şey yoktur..

    geçmiş olsun..
  • 13-03-2014, 20:19:59
    #42
    sorma kardeşim prabex olmasa kendimi camdan aşağı atacaktım. çok kötü birşey birde kalple sıkışınca oturdugun yerde oturamıyosun. prabex ilacını al hergün sürekli aç karnına kullan birşeyin kalmaz
  • 13-03-2014, 20:58:30
    #43
    Bu hastalık ne kadar çok kişide varmış

    Aynısı 1 haftadır bende de var. Bazen çok fena ağrıyor.

    Dikkat ettim de genelde yemeği geç saatlerde yediğimde oluyor.

    Hayırlısı bakalım.
  • 13-03-2014, 21:48:11
    #44
    Geçmiş olsun öncelikle... Allah kimseyi Gastroenteroloji bölümüne düşürmesin. Düşürürse de, Nazogastrik Sonda uygulamasına muhtaç etmesin. Hiçbir anestezi uygulamadan, burnunuzdan midenize hortum sokmaya çalışabilirler. İnsanın canını inanılmaz yakan bir durumdur. Hortumun burnunuzdan midenize gittiği her anı hissediyorsunuz.

    Merak edenler için;
    http://www.youtube.com/watch?v=en5ctZInOyA
  • 13-03-2014, 22:48:47
    #45
    Mandalina adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Geçmiş olsun öncelikle... Allah kimseyi Gastroenteroloji bölümüne düşürmesin. Düşürürse de, Nazogastrik Sonda uygulamasına muhtaç etmesin. Hiçbir anestezi uygulamadan, burnunuzdan midenize hortum sokmaya çalışabilirler. İnsanın canını inanılmaz yakan bir durumdur. Hortumun burnunuzdan midenize gittiği her anı hissediyorsunuz.

    Merak edenler için;
    http://www.youtube.com/watch?v=en5ctZInOyA
    Doktora gitme hevesim vardı hocam ama bu videodan sonra 1 gr kalmadı

    Bu arada cidden baya kişide varmış bu konu sayesinde bunu anlamış oldum yalnız değilim