• 05-03-2014, 18:31:30
    #28
    Üyeliği durduruldu
    arthur adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bugün patent teklifi aldım. 3500 liraya rüçhanlı başvuru yapıyorlar. Bu beni aşar hocam.

    Projede üyeler facebook ve twitter gibi kendi aralarında sohbet edip, r10.net/blogs gibi blog sayfalarında yazılarını paylaşıyorlar. İsterlerse kredi paketi alıp Skype gibi sesli görüşme yapabiliyorlar. Ayrıca zaytung store gibi bir e-mağazada sitenin kendi ürünlerinin satışı da gerçekleşebiliyor. (Bunu daha da geliştirip sahibinden.com gibi bir alım-satım mağazası yapma planım vardı ama bu olay çıkınca yarıda kaldı.)

    Bunlar dışında eğer kendimi biraz daha geliştirebilseydim daha farklı şeyler yapabilecektim. Örneğin; üye bir mağazada bir ürün gördü. Ürünün etiketini QR kod gibi fotoğraflayıp o ürünün stok bilgisini öğrenebilecekti. Bu şekilde bir sosyal ağ projesiydi projem. Elbet ki beni arayacaklar, o zaman işi ağırdan satsam mı diye düşünüyorum belki ucu açık bir miktar pazarlık yapabilirim.

    --R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 18:24:06 -->-> Daha önceki mesaj 18:20:23 --



    Zaten firma bu tür küçük ölçekli projelere büyük önem veriyor. Aklımda da böyle bir proje var en azından belli bir süre projenin başında durup benden sonra çalışacak ekibe destek verme gibi.
    Ancak hiç belli olmaz. Şirket size ''Tamam projenin başına geçirebilirim veya bir alanında iş verebilirim'' diye bilir ama siz parayı aldıktan sonra imzayı attıktan sonra size ''güle güle'' de diye bilirler.
  • 05-03-2014, 18:48:41
    #29
    OptimizeSunucum adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ancak hiç belli olmaz. Şirket size ''Tamam projenin başına geçirebilirim veya bir alanında iş verebilirim'' diye bilir ama siz parayı aldıktan sonra imzayı attıktan sonra size ''güle güle'' de diye bilirler.
    Hiç bilmedikleri bir altyapıyı, o kadar para verdikten sonra bozmak istemezler sanırım. En azından sistemi iyice bir öğrenene kadar birlikte çalışırız diye düşünüyorum.
  • 05-03-2014, 18:54:00
    #30
    Para+isim babaligi+%1 hisse karşılığı ver gitsin.

    Yoldayım...Tepetaklak yazıyorum...
  • 05-03-2014, 21:32:54
    #31
    satın projeyi+ %x hisse + projede görevlendirme...
  • 05-03-2014, 21:36:10
    #32
    Üyeliği durduruldu
    Ortak arıyorsan finansaln olarak iletişim bilgilerinizi gönderirin.

    GT-I9070P cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
  • 05-03-2014, 21:48:27
    #33
    Üyeliği durduruldu
    Parayı alın ve en az %1 hisse elinizde olsun.
  • 05-03-2014, 21:52:56
    #34
    Frantic adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Parayı alın ve en az %1 hisse elinizde olsun.
    Öyle yapmayı düşünüyorum zaten teşekkürler

    Corvet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Ortak arıyorsan finansaln olarak iletişim bilgilerinizi gönderirin.

    GT-I9070P cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
    Teşekkürler ancak ortak aramıyorum ilginiz için teşekkürler.
  • 05-03-2014, 21:54:58
    #35
    KOZBA.NET
    Para çok büyük bir para fakat eğer ben projemin tutacağına ve o verilen paranın çok daha fazlasını kazanacağımı düşünseydim, satmazdım.
  • 05-03-2014, 21:59:41
    #36
    iyisite.NET
    "Projeden hiç kazanç sağlayamadım ama devamlı geliştirdim"

    "Öte yandan bu teklifi kabul edersem gelecek eğitim hayatımı ve yaşamımın bir kısmını garanti altına alacağım."

    Daha neyi bekliyorsun acaba ?

    Ayrıca o firma 5 rakamlı bir fiyat vereceğine neden kendisi bunu yapmıyor, karıştı kafam.