Bir arkadaşım muayene olmak için randevu aldı. Yalnız kendisinin sigortası olmadığı için ablasının sigortası da olduğu için girişi ablasının üzerine yaptırdı.
Bugün doktor tomogrofi çektirin demiş. Çektirmişler sonuçlarda haftaya verilecekmiş.
Soru şu : Arkadaşımın ablası haftasonu gidiyor. Arkadaşım sonuçları göstermek için hafta içi gittiğinde tekrardan giriş yapması gerekir mi? Sorunla karşılaşır mı. Çünkü tek gidecek.
bu durum etik değil ama napsın? hastaneye verecek parası yok ve işsiz olduğu halde onu zorla gssye bağlayan 3000 tl borç çıkaran devlet organları utansın
Muayene ile ilgili!
9
●9.165
- 13-02-2014, 19:29:44Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Tomografi sonuçları genel olarak muayene sonrasında verilir. 1 Hafta sonra sonuçları gidip alabilirsiniz.
Sonuçları almak için yeniden randevu vs. almanıza gerek yok, ancak sonuçları doktor görmek isterse sigortalı kişinin yeniden randevu alması gerekebilir.
Yada doktor şöyle demiş olabilir, sonucu alın şu gün şu saate tekrar gelin. Eğer öyle dediyse, sigorta olayına gerek kalmaz belirtilen tarihte ve saate doktorun yanına gidebilirsiniz. - 13-02-2014, 19:34:26Üyeliği durdurulduSonuçları görmek ve değerlendirmek için de yeniden giriş yaptırma şartı vardır
- 13-02-2014, 19:37:32Sonuçları almak için yeniden sıra vs. almak gerekmiyor. Yada hastaneden hastaneye değişiyor.
Değerlendirme için yani sonuçları doktora götürmek ve görüşünü almak için randevu gerekiyor.
Devletin issiz ve öğrenci kişileri ne hale getirdiği ortada, insanlar sağlık hizmetinden yararlanamıyor. - 13-02-2014, 19:40:42bende epilepsi için eeg ve mr çektirmiştim 1 kere giriş yaptırdım sonuçları alıp dr yanına gittiğimde giriş yaptırmadım kapıyı çaldım baktı ve konuştuk. sonuçları alın bence sıra almadan girmeye çalışın girince sıra al vs. denirse durumu anlatın anlayış gösterir büyük ihtimal dr
- 13-02-2014, 19:47:47Sonuçları göstermek için, tekrar randevu almaya gerek yok.
Ablasının üstünden nasıl giriş yaptırmış? Hastanede avuç içi izi okutmadan muayene olunuyor mu? - 13-02-2014, 19:51:13O tamamen hocaya bağlı birşey. Gittiğim zaman dikkat ediyorum kimi hoca bakıyor kimi hoca giriş istiyor. En basitinden geçen gün dikiş aldırmaya gittim hemen giriş yaptırdı. O arada sekreteri dinledim birilerine eğer sonuç gösterecekseniz giriş yaptırmanız gerekiyor dedi. Şahısta biliyor işte paralı olduğunu sonuç göstericem muayene olmayacam dedi sekreterde hocanın giriş yaptırılmasını istediğini belirtti.