Arkadaşlar SMF den hiç anlamam. fakat kurulu bir forum vardi, bi ara cesitli hatalar vermeye basladi, upgrade.php yi calistirmami onerdi vs. sonrada veritabani hatası verdi. Sonra ben bunu rc3 e upgrade ettim.. bundan sonra ise serverda forum dizininde
core.2115 16.244 KB
core.2445 16.252 KB
core.xxxx 16.256 KB
gibi dosyalar oluşturmaya başladi. neredeyse 3 dakikada bir yeni bir core isimli dosya oluşturuyor. 24 saat içinde de devasa bir boyut ortaya cikiyor. siliyorum nafile... devam ediyor oluşmaya..
Nedir bunun derdi bilen arkadaş varmi?
SMF hatası. Serverda core.2441 gibi dosya olusturuyor. neden?
9
●1.036
- 26-09-2006, 23:32:26Üyeliği durduruldu
- 26-09-2006, 23:57:57İlk defa duyuyorum fakat onerebileceğim bir yok var.
https://www.r10.net/smf/18671-smf-ile...-yuklemek.html
Bu linktekileri izlyerek once backup al sonrada baska bir klasore (forum2) buraya tekrar at
Eğer aynı sorun olursa ozmn database bakarız.Haber bekliyorum - 27-09-2006, 03:05:25Üyeliği durdurulduk2an adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkürler.
Yanlız az önce baktim, ilginçtir 3 gündür sürekli oluşan bu core.xxx dosyasi son sildiğimden sonra tekrar oluşmamış. hatta buraya yazmadan once biraz bekleyeyim dedim belki oluşur halen oluşmadi. düzeldi mi ne...
birsey daha sorayim, yukarda bahsettiğim "bazi hatalar verdi vs" esnasinda serverda bazi php dosylarinin şöyle bir kopyleri oluşmustu "index.php~" php nin sonunda ~işareti oldugu için adresi yazdiğinda dosya içerigi oldugu gibi gorunuyordu :S bunun sebebi ne olabilir? nasil olmuşmuş olabilir o dosyalar?
Not: Halen bekliyorum core.xxxx dosyalarinin oluşup oluşmayacagini. tekrar ederse dediğin gibi yeniden upload edeceğim forumu. Fakat ayni hosta kuracağim için, db nin yedeğini almadan olmuyormu bu iş? ayni db kullanacak sekilde tekrardan kuramazmiyim? - 28-09-2006, 04:29:48Üyeliği durdurulduo sorun (core olayi) tekrar etmedi artik. şu an problem yok gibi. Teşekkürler k2an , sorun yaşarsam dediğin gibi tekrar upload edecegim.
- 29-09-2006, 00:53:38Üyeliği durdurulduFakat güvenlik olayi?? tum php kodlari ulu orta.. ?ReaL adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 30-09-2006, 03:22:02Chomod izinlerini değiştirSiteRehber.com adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle