Merhaba;
Plesk 9.5.2 kullanıyorum.Php versiyonunu nasıl yükseltebilirim?windows server 2008 r2 işletim sistemim.birde plesk'imde daha once sorunlar olmustu; domain silmeme gibi.onu birşekilde hallettim ancak; şuanda dns acılmıyor.Onceki versiyonlara geri donus yapabilirmiyim?
Sunucum güçlü ram işlemci problemim yok ancak; php'ler acaip yawas calısıyor.Php versiyon güncellesem artış nasıl olur?bariz bir artıs olurmu?
Plesk Windows sorunu
4
●705
- 01-10-2010, 10:45:48Misafir
- 01-10-2010, 11:43:26Yahu yukarıda kocaman yazmısım windows diyeData212 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
okumuyormusunuz?
- 01-10-2010, 12:35:30dns problemin php ile alakalı değildir. başka sıkıntılar vardır. istersen loglarını istersende pm den sunucu bilgilerini paylaşırsan bir göz atalım. ayrıca sunucu yavaşlığınıda kontrol etmeden birşey diyemeyiz. sorunun php den kaynaklanmıyordur bence. göz atmak gerekecektir.
- 01-10-2010, 13:25:38DNS sorunum ayrı php sorunum ayrı ikiside birbirinden farklı şeyler zaten.Plesk'im catladıgı için DNS acmıyor plesk'in eski versiyonunu nasıl yükleyebilrim?direk üzerine kurabilirmiyim?
Php ile ilgili problemimde ayrı; versyon yükseltmem gerekiyor;
http://kb.parallels.com/en/6670
Şöyle bir makale var bunu denedim ancak mysql hatası verdi siteler.Windows'da php'yi hızlı calıstırmak için versiyon yükseltmek istiyorum.
okumuyormusunuz?