Merhaba arkadaşlar,
Windows sunucuma 20-30 IP ten binlerce istek geliyor.
2 Gündür sitelerim down olmuş durumda, kimseyle bir alıp veremediğimde yok.
Şuanda saldırı var ve hiç kimse ilgilenmiyor yapayalnız başıma kalmışım ne yapacağımı bilmiyorum sunucu hollanda lokasyonlu ne yapabilirim fikriniz var mı? Kimin saldırdığınıda bilmiyorum.
DDoS Saldırısı :(
8
●646
- 24-02-2010, 10:01:41Malesef çözüm olabileceğini sanmıyorum, çalışmış olduğum şirket uzun süre SYn, DDos, Botnet v.b. saldırılara maruz kaldı hiç bir çözüm bulamadık ama sorf.org çağdaş beyi kesinlikle öneririm kendisinden başka çözüm olabilecek firma malesef sanmıyorum ki bizim çalıştığımız şirketlerin arasında avrupadaki en büyük dc lerden birkacı da bulunmaktaydı kendileri ile premium olarak çalışmaktaydık ama artık onlarda iplerimizi null lamaya başlamışlardı hatta aracılık etmemi isterseniz bana PM ile ulaşabilirsiniz.
- 24-02-2010, 18:31:10Bilisim06 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar : Telefonla gorusup size gerekli bilgileri ve fiyat teklifinde bulundum fakat sanirim butceniz icin fazla gelmekte , alternatif servis saglayicilar deneyebilirsiniz.
Alternatif yurtdisi DDOS provider olan verimerkezleri : www.sharktech.net , www.awknet.com , www.gigenet.com
Saygilarimla
Çağdaş Aydoğdu - 05-03-2010, 00:49:49Üyeliği durdurulduhttp://imajhost.com/ kesinlikle Şeyhmus Bey ile görüşün tavsiye ederim..