apache ile ilgili bir soru
2
●375
- 09-11-2009, 14:20:57Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.S.a arkadaşlar.Şuan apache 2.2.12 kullanıyorum bunun 2.2.14 denilen versiyonu çıkmış ben birkaç modül kurdurtmuştum yeni versiyona geçince bunlar çalışmıcak galiba mesela versiyon güncellediğimde bunun yedeğini alıp tekrar yeni versiyonda çalıştırmanın bi yolu var mı?
- 09-11-2009, 23:24:28Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Sunucuda apache derlerken kullanacağınız kompenentleri secerseniz varsa güncellemeleri ile beraber yuklenecektir.
Sunucunuzda bir kontrol paneli var mı? - 11-11-2009, 23:09:27Diğer konunun devamında açıkladım. Bu konu başlığında da açıklamam gerekirse;
Tüm minör geçişlerde hatta major geçişlerde bile bu modüller sorunsuz çalışacaktır. Örnek 2.0.x > 2.2.x Tekrar derlenmesine gerek yok. Loadmodule yönergesi ile modülü eklemen yeterli... Eğer source kurulum konusunda kendini yeterli hissetmiyorsan, paket kurulumlar ile devam etmen daha mantıklı.