Merhaba,
Bir süredir VDS server arıyorum sağolsun forumda ki bir kaç hosting firması da test sunucusu açıp denememe imkan sağladılar.
Ancak bir sorun var. 2GB 2Core li bir işlemci alıyorum windows sistemde kasma yapıyor. Daha kendi programlarımı kurmadan.
Kendi programları kurmak derken Microsoft SQL Server kuracağım içine de 1GB lık bir database atacağım.
Her neyse o yetmeyince 4GB 2Core alayım dedim test edeyim dedim. O da kasıyor. Sanki 15 yıl önceki bilgisayarlar da XP nasıl kasıyorsa öyle bir kasma var. Bunu sunucu firmalarına ilettim ancak test sunucusu olduğu için de çok üsteleyemedim.
4GB 4Core alayım dedim bu sefer gene bir günlük test sunucusunda takılıyorum arada drop girmeler kasmalar devam ediyordu.
Kasmaması için ne kadar özellikte bir şey almam gerek yoksa sunucu firmalarının kullandığı işlemci de veya ramler bi kötü veya eski?
Yıllık 2000TL gibi bir bütçem var.
VDS Server Kasma Problemi?
6
●272
- 06-06-2023, 08:03:52
- 06-06-2023, 08:27:36Hocam windows server genelde yüksek kaynak tüketimi yapmaktadır, düşük donanım ile windows harici ubuntu kullanabilirsiniz, Ama diyorsanız ki bana windows lazım donanımızı yükseltebilirsiniz.
- 06-06-2023, 09:04:22Merhaba,
Dilerseniz yeni nesil Intel Xeon E7-v4 işlemcili, RAID 10 (yedekli) Nvme diskli sanal sunucu alt yapımızla yardımcı olabiliriz.
İlk ay %10 indirim ile; yıllık ise 12 ay yerine 10 ay ödeyerek hizmet alabilirsiniz @omrfarukarpa;
Memnun kalmazsanız 7 gün içerisinde kesintisiz iade alabilirsiniz.
Konumuzu ve paketlerimizi aşağıdaki bağlantılardan inceleyebilirsiniz.
R10 Konu: https://www.r10.net/sanal-sunucu/2882189-128640.html
Sanal Sunucu Paketleri: https://onlinesunucu.com/sanal-sunucu
https://www.youtube.com/watch?v=7EK7imB8vs0
