Arkadaşlar selamlar,natrodan aldığım 1 adet hostingim var .Godaddy'de de domainim var .Ne yaptıysam birbirine bağlayamadım .Bunların bağlantısını cloudflare kurulumu dahil ücretli bir şekilde yapabilecek olan varsa pm atabilir mi ?
Not : Bütçe 100 tl
Domain hosting bağlantısı ve cloudflare kurulumu
8
●264
- 13-03-2023, 21:18:13Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
- 13-03-2023, 21:54:25Merhaba,
Bir alan adını / domain'i cloudflare a eklemek için;
1- https://dash.cloudflare.com tarafında cloudflare kaydı oluşturulur.
2- Alan adı free olarak eklenir.
3- Alan adı eklendikten sonra alan adınızın ns / dns lerini güncellemeniz için cloudflare size nameserver adresleri verir, bu adresleri alan adını satın aldığınız firmanın panelinden güncellersiniz.
4- Alan adı ile cloudflare bağlanır.
5- Cloudflare DNS kısmında otomatik hosttan çekilmiş dns kayırları var ise ek bir şey yapmanız gerekmez, eğer yok ise A ve CNAME türünde domain.com -> hostip ve www -> domain.com gibi kayıtlar oluşturabilirsiniz.
İyi çalışmalar. - 22-01-2025, 13:05:40Merhaba,Rayd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
DNS kayıtlarınız oturmamış olabilir. PM ile domain adresini iletirseniz kontrol edelim. - 22-01-2025, 13:09:17https://dnschecker.org/Rayd adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Dns oturmuş mu kontrol edin.
Ayrıca htaccess de hatalı olabilir.