• 16-12-2019, 21:33:10
    #1
    Merhabalar,

    Kendime ait bir VPS var ve VestaCP kurulu. Sorun şu ki IP:PORT ile veya hostname (server .abc. com:PORT) şeklinde hiçbir yolla bağlantı sağlayamıyorum (FTP ve SSH bağlantısında problem yok). Ancak VPN ile bağlanmaya çalıştığımda bir problem yok. VestaCP üzerinden hostname domaine SSL yüklemesi de yaptım, ardından servisleri de restart ettim. Sorun neden kaynaklanıyor olabilir? (Server içindeki siteler aktif ve hatasız çalışır durumda.) Aşağıya hata sayfasına dair bir örnek bırakıyorum.

    Yardımcı olacak kişilere şimdiden teşekkürler,
    Herkese iyi çalışmalar dilerim.
  • 16-12-2019, 21:34:45
    #2
    Merhaba,

    Firewalld Hizmetini durdurup denermisiniz ?
  • 16-12-2019, 21:41:12
    #3
    HostingSubesi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba,

    Firewalld Hizmetini durdurup denermisiniz ?
    Merhabalar, öncelikle cevabınız için teşekkürler. Dediğiniz yöntemi uyguladım ancak hala aynı sonuç maalesef ki.
  • 18-12-2019, 13:00:09
    #4
    Sorun hala devam etmektedir arkadaşlar. Tekrardan bilgi vermek gerekirse; sitelere erişimde problem yok, SSH ve FTP erişiminde sorun yok, webmaile erişimde sorun yok ancak vestacp erişiminde yukarıda gördüğünüz hatayı almaktayım, VPN ile bağlandığımda ise sorun yok.
  • 18-12-2019, 16:46:20
    #5
    80 portuna ip adresi ule erişebiliyor musunuz? Dns kaynaklı olabilir. Whois çekiniz domain ip adresi sizin sunucuya mı ait.
  • 18-12-2019, 16:51:11
    #6
    wehwet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    80 portuna ip adresi ule erişebiliyor musunuz? Dns kaynaklı olabilir. Whois çekiniz domain ip adresi sizin sunucuya mı ait.
    Merhabalar, cevabınız için teşekkürler. 80 portu üzerinden sorunsuz şekilde erişim sağlayabiliyorum ancak 8083 (VestaCP) portuna erişimde problem vardı ancak ulaşım sağlanıyormuş hocam; bendeki önbellekten vs. kaynaklı sanırım. Domain farklı bir firmada sadece NS yönlendirmesi yapıyorum direkt olarak, domainlere erişimde bir sorun yok.