Merhaba, öncelikle selinuxu disable edip reboot attıktan sonra tekrar duruma bakınca /var/loh/httpd dizininden error logunu incelemek faydalı olacaktır.
sudo sed -i 's/^SELINUX=.*/SELINUX=disabled/g' /etc/selinux/config
sudo reboot
Google Cloud Forbidden Hatası
11
●319
- 08-12-2019, 17:44:23Merhaba hocam var/log/httpd dizinine giremiyorum.Berkay24 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
selinux u disabled yapmayı başardım ancak forbidden hatasını almaya devam ediyorum. - 08-12-2019, 18:22:23Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Muhtemelen reboot etmediğiniz için, dosya sistemi hala httpd_sys_content_t ile etiketli. Bu yüzden sorun yaşıyorsunuz.
Geçici sonuç için komut satırından root olarak "setenforce 0" uygulayın, sonucu paylaşın. Hala bir sonuç elde edemezseniz, Apache httpd hata kayıtlarını incelemeniz gerekecek.