• 24-09-2018, 10:20:39
    #1
    Arkadaşlar 1 sunucumuz ve 1 web sitemiz var bizim buna litespeed ve cloudlinux kurmamız lazım ama cpanel ve whm yok onun yerine bize tavsiye verecek yol gösterecek var mı ? Şunu şunu yapın sizin için daha iyi olur diye
  • 24-09-2018, 11:03:33
    #2
    Centos Web Panel veya Cyber Panel kullanın.
  • 24-09-2018, 14:51:54
    #3
    CPU ve RAM sağlamsa yapacağınız işlem hangi web sunucusu (nginx+apache) ya da (nginx +php-frm) gibi ve yazımlım diliniz içim performans artışı örneklerini araştırmanız..

    CPU ve RAM miktarınız az ise size tavsiye vestacp gibi basit ama işlev paneller üzerinden yürümeniz. Bir de sunucuda boş yerine çalıştıracak işlem bırakmayın. Örneğin sunucunuzda e-posta özelliğini kullanmayacaksınız boşuna spam koruma, eposta sunucusu v.b Windosta ki görev yöneticisinden boşa çalışacan programları sonlandırmak gibi aynen.

    Forumda başlıklar mevcut, paneller için karşılaştırmalarda mevcut.

    https://www.arubacloud.com gibi firmadan en düşük paketi satın alıp bol bol deneme yapın işin acil değilse. Format atmak için "2$ dolara atarız abe" gibi durumlarla karşılaşmazsınız. Hem de kendi işini görüp, öğrenmiş olursunuz.

    Bu işlerden anlamam diyorsanız uzman arkadaşlardan ücretli yardım alarak bu işleri onlara yaptıracaksınız.
  • 24-09-2018, 14:55:50
    #4
    İşi bir uzmana teslim etmek isterseniz bütçeniz elveriyor ise Skype'dan tarafıma ulaşabilirsiniz.
  • 25-09-2018, 09:15:59
    #5
    Cyberpanel öneririm