selamun Aleyküm arkadaşlar.
benim haberim olmadan sunucum saldırı atıyor..
başkası beni vurmuyor. ben başkasını vuruyorum. benim haberim dışında gerçekleşen bişey. sunucumu kapattım ama kullanıcılar bu durumdan çok müzdarip. Benim.sunucum kimi vurduğuda belli değil. acaba bunu nasıl düzenlerim? ssh a erişim sağlamış birisi anlasılan. Peki çözümü nedir?
Haberim Olmadan Sunucum Saldırı Yapıyor
8
●305
- 09-05-2018, 12:28:09Üyeliği durdurulduSunucunuza Python ile yazılmış bir DDoS yazılımı kurmuş olabilirler. Gerekli incelemeleri yapın veya yaptırın, sunucu güvenliğinizi sağlayın. Bir account üzerinde saptanan zafiyetle root'a ulaşmış ve scripti wget ile çekip DDoS saldırılarını gerçekleştiriyor olabilirler. Muhtemelen DDoS scriptini de kamufle bir adla sunucunuza gizlemişlerdir ya da işi bittiğinde siliyordur. Açığınızı bulmadan, çözüm üretmeniz zor gözüküyor.
- 09-05-2018, 13:59:53Flexible adlı üyeden alıntı: mesajı görüntülePetrarca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Petrarca adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
teşekkürler bilgiler için deneyecegim
- 10-05-2018, 12:36:53yok plesktiti. sorun çözülduGökTuğ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
@iyibirhost; ücretsiz telefon destek hattı ile halletti 5 dakikada 
İki ayaklı farelerin hepsini temziledi
- 10-05-2018, 12:56:30Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.nasıl çözdüğünüzü bi zahmet anlatsaydınız da bu tarz sorunlardan muzdarip olanlara faydanız dokunsaydı bari.
- 10-05-2018, 21:05:02Üyeliği durduruldu@SiriusBlack; Hocam vakit kısıtlıydı , arkadaşın kayıba uğramaması için hazır bulunan bir diğer plesk sunucusuna geçiş yapıldı.Bir kaç dosya crona alınmış ve sürekli işlem yaptırılıyordu ek yazılımlar üzerinden .Dosyalarında şifreli olması nedeni ile sunucuyu silme işlemini gerçekleştirdik.