- Site adresi: Ciddi alıcılarla duruma göre yüz yüze veya online olarak paylaşılacaktır.
- Site satış fiyatı: 3.250.000 TL (bu rakama 2m TL'lik stok da dahildir)
- Sitenin aylık getirisi: Ortalama 200.000 TL Aylık (altına düşmemiştir son 12 aydır) (son 3-4 aydır site ile ilgilenilmiyor, reklam harcamaları azaldığından dolayı aksi takdirde pandemi döneminde günde 1500 kargolara kadar çıkıldı).
- Sitenin açılış tarihi: 01.03.2019
- DA / PA Değerleri: 14/31
- Kategori / sitenin içeriği: E-Ticaret
- Günlük hit sayısı:
- Ziyaretçi kaynağı: (örn: %90 google - %10 yandex) %80-90 İnstagramdan geliyor (instagram hesabı organik 98k takipçisi var o da verilecektir).
- Domainin yaşı: 8.02.2019
- Site tüm içeriği birlikte mi satılık? Sınırlama var ise neler?: Tüm İçerik + İnstagram (98K) + Trendyol (36K)
- Hosting dahil mi?: Evet
- Banlı olduğu sponsor var mı?: Hayır
- Banlı olduğu arama motoru var mı?: Hayır
- Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi?: Evet
- Yazılım lisans sonlanma zamanı: 28.08.2026 (ticimax)
- Sitenin satışında herhangi hukuki (telif hakkı v.b. bir problem var mı?: Hayır
Başka bir işe girişildiğinden dolayı satılmaktadır, heves olarak tamamen diğer işe odaklanıldı ve eleman bulması zor olduğu için satılmaktadır. Reklam çıkışları çok az hatta yok denecek kadar az olduğu için aylık 200.000 TL getiri vardır, ilgilenildiğinde çok ciddi rakamlara çıkmıştır.
Sıkça Sorulan Sorular
Sektör: Kadın giyim
Tek kişi yapabilir mi?
Evet, yapabilirsiniz.
Tüm anlaşmaları biz sizin adınıza hazırlayıp karşı tarafa iletiyoruz.
İşinizi dilediğiniz yerden yönetebilirsiniz; ancak depo olarak bir alan belirlemeniz gerekir (eviniz ya da ofisiniz olabilir).
Satışlar; Trendyol ve Instagram ağırlıklıdır.
Ocak - Temmuz ayı ciro aşağıdaki gibidir, bunların %20-30 daha fazlasını düşünebilirsiniz, instagramda da oldukça aktif diyebiliriz.

