• 20-03-2018, 18:37:53
    #1
    Yeni diyebileceğim bir projem var. Beklediğimden iyi gidiyor. Şuan günde en kötü 30 TL bırakıyor. 15 Gündür durum böyle. Satmaya niyetim yok fakat bugün yorumlara baktığımda birisi satmayı düşünürseniz ulaşın yazarak telefon numarası bırakmış. Ben siteyi satmayı düşünmesem de kafam karışmadı değil. Acaba satabilirim desem ne fiyat vermeliyim? Site ilgi gerektirmeyen kendi halinde bir blog.
  • 20-03-2018, 18:39:28
    #2
    Adsense kullanılabilen bloglar için aylık gelirin 15-18 katı
    Yemeksepeti gibi geleceği olan projeler için yıllık gelirin 8-9 katı
  • 20-03-2018, 18:39:54
    #3
    6 aylık gelir ort. üstüne içerik, donanım sitenin üzerine bulundugu proje etkenleriyle bi fiyat oluşur. Kimse size net rakam veremez.
  • 20-03-2018, 18:40:30
    #4
    Bu kadar yeni bir projeyebdeğer biçmek doğru değil hocam.
  • 20-03-2018, 18:44:30
    #5
    Geliriniz 3 ay ve üzerinde istikrarlı düzenli ise aylık gelirinin x12 olabilir fiyat tabi farklı faktörlerde etkiler nacizane görüşüm bu
  • 20-03-2018, 18:44:54
    #6
    ⭐1. SAYFA SEO HİZMETİ⭐
    En iyi fiyat sitenin sahibinin belirlerdiği fiyattır .
    Çünkü o siteye verilen emeğin değerini tek sitenin sahibi bilebilir.
  • 20-03-2018, 19:00:11
    #7
    15-18 kat needir arkadaş öyle fiyat çekenlerinkide satılmıyor legal adsense gelirli projeler ort 10-12 aylık geliri illegal siteler 4-7 aylık gelirine. ama bu ortalama en iyi fiyatı siz bilirsirsiniz. Bazı siteler vardır projeler vardır ona göre fiyat söylenir
  • 20-03-2018, 19:37:53
    #8
    Açıkçası ciddi bir emeğim yok site üzerinde. Tesadüfen sektöre daldım ve kazanç geliyor. Ayda 1000-1200 TL ortalama verse bunun 10 katını teklif etse heralde düşünürdüm Neyse arkadaşlar herkes pm atıp siteyi soruyor. Hak verirsiniz ki sektörü söylersem ben nasıl kazanç elde ederim? O yüzden mantıklı olmaya davet ediyorum Yorum yapanlar için teşekkürler.
  • 20-03-2018, 22:55:02
    #9
    pek çok faktöre göre değişkenlik gösterebilecek olmakla birlikte, site "çok" yeni olduğu için normalde edeceğinden biraz daha düşük edebilir. Yine de herhangi bir spam durumu v.s. yoksa ya da hitini, hasbel kader trend olmuş 1-2 konudan geçici olarak almıyorsa aylık geliri x 10-12 katı eder bence en azından.. yeni site düşünüldüğü kadar kötü bir şey değildir. Eğer neden ve nasıl sıralama aldığı belirlenebilirse şayet ve dediğim gibi dönemsel bir durumdan kaynaklı değilse hit, yaşlı ama bir türlü performans gösterememiş siteden iyidir hatta.
    Adsense gelirinin 10 katı ya da 18 katı gibi bir miktar kesin olarak söylenemez bence site iyice incelenmeden. Ancak legal bir kazançsa - adsense den ve kurallara uyumlu bir yerleşimden söz ediyorsak - x 8-10 en en en azından edeceğidir..
    Yalnız sitenizin hiti ve tıklama oranı hakkında hiç bilgi vermemişsiniz. Daha önce siteden hiç ödeme almadıysanız, hatalı bir reklam yerleşimi sebebiyle politikalara aykırı bir durum da olabilir. Ödeme alamayabilirsiniz de..Öyledir diye demiyoru sadece detay vermediğiniz için ve beklediğimden iyi gidiyor dediğiniz için aklıma bir de bu geldi.. Hitler beklediğinizden iyi gidiyorsa ne ala. Başarılar