Site adresi: PM (.com ve .net uzantısı ile birlikte)
Site için istenen fiyat: 6.500 TL
Sitenin aylık getirisi: Çalışmaya bağlı... Şuan için yok ancak 2-3 aylık yoğun paylaşımlarda Google Adsense olmadan dahi aylık 200-300 TL getirisi oldu.
Sitenin açılış tarihi: 2016
Kategori, sitenin içeriği nedir: Haber
Günlük hit sayısı: News çalışmalarına başlamadan önce günlük 2-3K arasındaydı
Ziyaretçi kaynağı: Sosyal medya hesapları
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 1 yıl 8 ay
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm İçerik
Hosting dahil midir: Dahildir.
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Tumeva Bilişim Maxi Haber Yazılımı (750 TL Değerinde Çok Kaliteli Bir Yazılım)
Yazılım lisans sonlanma zamanı: Sınırsız
Sitenin satışında herhangi hukuki bir problem var mı, telif hakkı vb..: Yok
Arkadaşlar;
2 yıla yakın bir zamandır elimde bulunan ve son 3-4 aydır ajans aboneliği ile birlikte yoğun olarak ilgilendiğimiz haber sitemizi news kaydında yaşadığımız sorunlar nedeniyle sonlandırıp yeniden çalışmalara başladık. Ancak iş yoğunluğu ve eklenen başka projeler nedeniyle bakamayacağım o nedenle satma kararı aldım.
Talep ettiğimiz fiyat ajans aboneliğinin fiyatıyla eşdeğerdir. Kaliteli bir haber yazılımı + 2 adet jenerik domain ve 1 ay içinde News'e kayıt olma durumu ise ekstrasıdır. Fiyat düştü o yüzden fiyatta fazla bir esneklik söz konusu değildir.
Mevcut sitede şuan News çalışması yapılmaya başlandığı için fazla içerik bulunmuyor. Ancak 2-3 hafta içinde ilk başvurumuzu yapmayı planlıyorduk.
Jenerik olabilecek .com ve .net uzantılarıyla birlikte alan adını Tumeva Bilişim'in en güncel ve kaliteli haber yazılımını ve 9 aylık İHA aboneliğini de veriyorum (Aylık 700 TL).
Web sitemizde ilk 3 aylık süreçte alexa aboneliği vardı. Türkiye'de uzun bir süre ilk 3 binde yer aldı.
Sormak istediğiniz sorular için SMS ya da WhatsApp: 0554 417 75 56
Satilik haber sitesi+ajans aboneliği+jenerik domain
2
●278