hit ne kadar.. N e kadar zamandır böyle 1.5k civarı hit çekiyor..
eğer kanal varsa toplam 1 aylık adsense ss alabilir miyim?
Ortalama 3,5 Dolar Kazançlı Site Satılıktır
19
●1.494
- 03-06-2008, 11:50:44Arkadaşlar, şuan bir arkadaşa analytics yetkisi verdim ve panelden sitenin giriş çıkışlarını,t üm detaylarını gördü, inceliyor. Site son olarak dün; 3,4k hit aldı. Adsense ss i gece siteye eklendi dolayısıyla dünkü kazanç bugün itibariyle 4,3 dolar olarak görünüyor. Ciddi alıcılar için adsense yetkisi ve analytics inceleme yetkisi vereceğim. Dünkü kazanç neticesinde satmayı düşündüğüm fiyat olarak kafamda 600 ytl net bir şekilde belirdi.
Dünkü kazancın son hali ekte sunulmuştur. - 03-06-2008, 12:39:44Üyeliği durdurulduhocam ne kadar süredir böyle kazandırıyor.
yanlış anlama 1 gün 3-4 dolar kazandırmış sitenin ayda 120 yapar diye satmaya çalışanlar var. mayıs ayının ve son 1 haftanın adsense screen lerini atabilirmisin? - 03-06-2008, 13:18:30Üyeliği durdurulduyeni bir site. 425 ten yukarı çıkamam şu an. Geçenlerde birtane daha site için teklif vermiştim
ama arkadaş istememe rağmen adsense screenleri yerleştirmemişti ve verdiği rakamlar doğru değildi. sizinki Çok iyi. analitiks bilgileri içinde pm göndermiştim cevap alabilirsem sevinirim. - 03-06-2008, 13:23:27Hocam msn e ekledim sizi fakat çevrimdısı görünüyorsunuz. Birde neyse onu söylüyorum kimsenin aklında en ufak bir kuşku olmasın. Adsenye ve analytics e erişim yetkisi veriyorum. Hani derler ya insan kendi yaptıgı veya ürettiğinin dilinden anlar diye, site dün 4,3 dolar getirince ve 3,5k hit yapınca bende anladım ki benim 4-5 aylık hedefim daha kısa sürede gerçekleşecek. Peki o hedefim neydi; 2 kelimede 1. sıra olup günlük 30-40k hit almak.Şuan kelimelerden birinde 5. sıradayım, diğerinde 2. sayfanın başında. Bu nedenle tek rakam olarak 600 ytl ye karar verdim. Satın alan her halükarda kazançlı çıkacak.
Edit: Şuana kadar son teklif 475 ytl oldu.