• 09-03-2017, 10:08:47
    #1
    selamun aleykum

    1 seneyi aşkın uğraş verdiğim sitemi satıyorum . zira işlerimden ötürü bu aralar vakit ayırmak güç geliyor. devretmek istiyorum . php ve node.js bilen arkadaşların siteyi çok daha iyi noktalara taşıyacağından eminim.

    facebook sayfası var ama işlerimden ötürü çokda ilgilenemedim . reklam vermedim reklam verilirse çok daha iyi sonuçlar gelecektir.

    site ortalama ziyaretçi sayısı 500 - 600 civarında bazen 1000 e geliyor bazen 400 lere düşüyor .

    site adı : kacario.net - kaçario
    istenen fiyat : 500 TL


    iletişim : telegram - @Kacario
    skype sürekli kullanamıyorum . ya da dm den iletişime geçersiniz.


    sitede bulunan özellikler :

    • 1 - Admin paneli
    • 2 - Üye hesap yönetimi
    • 2.1 Tüm oyuncular - oyuncuların kişisel bilgilerini , galibiyetleri varsa videoları ve diğer açtığı hesapları görme ( ip adresine göre - lakin sistemde şu an kişiler aynı ip adresi ile üye olamaz ) , banlama ve ya silme
    • 2.1 Bugün açılan hesaplar gün içersinde açılan hesaplar görme ve düzenleme
    • 2.3 Sosyal login hesaplar - sosyal hesaplar ile üye olan hesapları görme ve düzenleme
    • 2.4 Onay bekleyen hesaplar - onay bekleyen hesapları aktifleme
    • 2.5 Hesap Oluşturma - yeni hesap açma
    • 2.6 Ban Listesi - banlanan hesapları görme ve ban kaldırma
    • 3 - Skin yönetimi
    • 3.1 Skinler
    • 3.1.1 Skin Ekleme ve Düzenleme
    • 3.2 Skin Kategorileri
    • 3.2.1 Kategori Ekleme ve Düzenleme
    • 4 - Galibiyetler yönetimi
    • 4.1 Tüm Galibiyetler
    • 4.1.1 Galibiyetleri Silme ve Düzenleme
    • 4.2 Bot Galibiyetleri
    • 4.2.1 Galibiyetleri Silme ve Düzenleme
    • 5 - Klanlar yönetimi
    • 5.1 Açılan klanları görme ve düzenleme , silme , askıya alma üyelerini görme
    • 5.2 askıya alınan klanlar listesi ve ya tekrar aktifleme
    • 6 - Duyurular yönetimi
    • 6.1 yeni duyuru ekleme silme aktifleme askıya alma
    • 7 - Videolar Yönetimi
    • 7.1 üyenin kendi panelinde eklediği you tube videolarını görme aktifleme düzenleme ve ya silme


    * yine admin ana sayfada ; tüm hesaplar sayısı - video sayısı - banlanan hesap sayısı - onay bekleyen hesap sayısı - bugun açılan hesap sayısı - skin sayısı - onay bekleyen skin sayısı ve skin kategori sayısı - duyurular sayısı tablo halinde gösterilmekdedir.

    * yine admin panele eklediğim google analytics - ziyaretçi sayısını gösteren sayfası vardır .

    * sitede ayrı olarak üyelerin aldıkları ffa lardaki galibiyetleri - toplam galibiyetleri klanları ve videoarı gösteren bir sayfasıda mevcuttur .

    * bu sayfada üyelere ve klanlara tıkladığınızda modal şeklinde üye bilgilerini ve ya klan bilgilerini ( üye ayısı ve galibiyetlerini ) tab menuler halinde görebiliyorsunuz .

    * sitede üye giriş paneli mevcuttur . üye burada şifre değişebilir , üye resmi ekleyebilir , sosyal hesaplarını ekleyebilir , galibiyetlerini , videolarını görebilir , çektiği youtube videosu varsa linkini ekleyebilir.

    * sitede gelişmiş bir skin yükleme vardır . üyelerin yüklediği skinler onaya düşer . admin panelinden onaylanması gerekiyor . site de skin sayfasında tab menuler halinde deşişik kategorilerinde onlarca skin vardır .

    * sitede ayrıca mesajlaşma sistemi vardır . burada üyeler birbirine mesaj gönderebilir ve ya adminlere mesaj atabilirler .

    * sitede klan sistemi vardır . burada klan sahibi , klan resmi ekleyebilir, klan galibiyetlerini ve üyeleri görebilir , üye davet edebilir ve ya üye silebilir.

    * siteyi alan arkadaşa 1 ay boyunca ücretsiz barındırma vereceğim . isterse kendi serverına alabilir. sonrası için ayda 200 tl ücret ile isterse barınma sağlayabilirim .

    * şu anda 10 adet ffa vardır .

    * toplam 3123 üye vardır . çoğu facebook üyesidir.

    * diğer önemli bir özellik ise . inşallah bitirirsem şu an yarım kalan gold özelliği olacak . gold özelliği agarz tarzı olacak . fiyata dahil değildir . bittiğinde onuda 200 TL den vereceğim alan kişiye.

    ** bir türlü resim ekleyemediğim için zip dosyası olarak veriyorum . buradan dosyayı indirebilirsiniz. indir

    dosya adı : kacimages.zip
  • 17-03-2017, 10:09:47
    #2
    500 TL ye vereceğim . 25-03 tarihine kadar dönüş yapacak olanlar varsa telegram adresimden ve ya dm 'den bekliyorum
  • 04-04-2017, 10:18:12
    #3
    Meknun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    500 TL ye vereceğim . 25-03 tarihine kadar dönüş yapacak olanlar varsa telegram adresimden ve ya dm 'den bekliyorum
    PM Gönderildi
  • 29-11-2020, 18:59:25
    #4
    pm lütfen script duruyorsa