Site adresi: SATILDI
Site için istenen fiyat: Teklif usulü
Sitenin açılış tarihi: 2006
Kategori, sitenin içeriği nedir: arabalar
Günlük hit sayısı: 500 - 1k arası
Ziyaretçi kaynağı: Ölçülmedi ama büyük oranda siteyi bilen ziyaretçiler
Domainin yaşı ve Pagerank değeri: 10+
Site tüm içeriği birlikte mi satılık, sınırlama var ise neler: Tüm içeriği ile satılık, sınırlıma yok
Hosting dahil midir: Ziyaretçi artana kadar dahil. detaylar aşağıda
Banlı olduğu sponsor var mı: Yok
Banlı olduğu arama motoru var mı: Yok
Kullanılan yazılımın lisansı satışa dahil mi: Yazılımın lisansı yok.
Siteyi araba sektörünü eskiden beri takip eden hemen herkes bilir ama kısaca anlatmak gerekirse:
Şu ana kadar Garanti Bankası, Renault, Nissan, Castrol gibi çok sayıda kurumdan direk reklam almıştır.
İsmi bilinmeyen yerlerden sayısı tutulamayacak kadar çok reklam almıştır.
Haber7, Vatan gazetesi, Forbes dergisi gibi yayınlara içerik sağlamıştır (kaynak belirterek içerik paylaştılar)
İçeriğinin kendiliğinden paylaşılmadığı bir otomobil forumu neredeyse yoktur.
Site içerisinde şu anda 2053 makale vardır, hepsi özgün içeriktir.
Popüler zamanlarında günlük 25k- 26k tekil hite kadar çıkmıştır. Şu anda bu kadar atıl durumdayken bile günlük 500 1k arası ziyaretçi almakta rutin yorum gelmektedir.
Alan adı sektöründe alınabilecek en iyi isimlerden birisidir: hem akılda kalıcılığı, kısa olması önemli bir ölçütken plakalardaki TR abmlemi ile de sektöre uygunluğunu katlamaktadır.
Domain 10 yaşının üzerindedir. 2022 yılına kadar da kayıtlıdır.
Gerçekten ilgilenecek bir kişi alır ise bilgi ve destek anlamında yardımcı olurum, örneğin haberleri çözmesi için eski editörler ile iletişim, ziyaretçinin ilgisini çekecek konuları belirleriz ..vs elimden geleni yaparım.
Site kendi sunucumuzda yayınlanıyor, ziyaretçi artırma çalışmalarınıza kadar yayınlamaya devam edebilirsiniz.
Yasaklı, cezalı, lisanlı
vs hiçbir şeyi yoktur.
Geçmişte 100.000 TL nin üzerinde teklifler aldık ama o zaman ilgilendiğimiz, para kazandığımız için vermedik.
Kısacası işini bilen tarafından kısa sürede patlama yapacak site için en iyi teklifi veren kişi ile anlaşmayı düşünüyorum.
Çocuksu teklif lütfen yapmayın kimsenin zamanı değersiz değil.
PHP Kaçırılmayacak araba sitesi fırsatı
19
●1.164
- 23-09-2016, 10:34:31
- 23-09-2016, 10:38:03Rica etsem konuyu satış şablonuna göre düzenlermisin. Birde Son fiyatınız ile site adresinizi pm alabilirmiyim?
- 23-09-2016, 11:29:55Görüşünüze saygım var ancak ben olsam bu siteyi daha yeni olan 500 hit almış herhangi bir domaine sahip site ile bir tutmam.Siyahdenizli adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 11:29:55 -->-> Daha önceki mesaj 11:29:14 --
Pm gönderdimbLaCkReaLiSt adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Gönderdim PM