• 30-03-2008, 00:09:40
    #10
    Üyeliği durduruldu
    hayır telif hakkı yok ya da adsense kurallarına ayrıkı bi durum da yok ki zaten filmler google serverinde ya da youtube da sonuçta kendi serverlarında site serverında hiç bir film yüklü değil.
  • 30-03-2008, 00:12:04
    #11
    Üyeliği durduruldu
    optmaster adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    hiti nereden sağlıyor? google'da rekabetçi olduğu bir kelime söyleyebilir misin?

    şu soruların cevabını bende alayım..
  • 30-03-2008, 00:18:02
    #12
    Üyeliği durduruldu
    googlesmart.net uzun zamandır yayın yapan bi siteydi. ayrıca bu sitenin reklamını kendi diğer ingilizce yayın yapan sitelerimde de yapmıştır. kısacası googlesmart.net, tvsmart.net oldu diyebiliriz. googlesmart.net in alexa verilerine bakarsanız ne demek istediğimi anlarsınız boş bi site ama uzun zamandır hit alıyor gözükecek. bu da sitenin önceden googlesmart.net olarak yayın yaptığını gösterir. sitenin html kaynağından adsense kodlarına bakarsanız halen adsense kanalı olarak googlesmart.net görürsünüz.
  • 30-03-2008, 00:23:58
    #13
    2000$ aylık gelirli bir siteyi neden satmayı düsünüyorsun?
  • 30-03-2008, 00:24:21
    #14
    google domainli siten adsense den banlanmış.
    alexa verilerini ciddiye almadığımızı düşünürsek google'da hangi kelimeden hit sağladığını söyleyebilir misin?
  • 30-03-2008, 00:31:12
    #15
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Ayrıca adwords te sitenin reklamları çıkıyor. Hitin ne kadarı adwords kaynaklı?
  • 30-03-2008, 00:35:07
    #16
    ufak bir araştırmayla gördüklerim,

    site ucuz adwords reklamlarıyla araplardan hit alıyor sanki. alexa da zaten mısır vs. kaynaklı hitler görünüyor. içeriği olmayan olta tabir ettiğimiz MFA sitesinden başka bişey değil.
  • 30-03-2008, 00:38:10
    #17
    Üyeliği durduruldu
    reklam giderleri hariç net 2000 dolar
    evet adword da bu sitenin reklamını yayınlıyorum
    satma sebebim ise diğer sitelerimden dolayı bu siteyle ilgilenemiyorum. ne zamandan beri yeni hiç bir şey ekliyemedim. alacak kişi ise sadece youtube ve google videoları eklerse bu siteye kesinlikle telif hakkıyla ilgili bi sorun yaşamaz.
  • 30-03-2008, 00:59:16
    #18
    Üyeliği durduruldu
    Alıntı
    google domainli siten adsense den banlanmış.
    ben bunu söyledim zaten. google isminin geçmesi google adsense kurallarına uymadığından dolayı uyarı aldım ve siteyi tvsmart.net e taşıdım.

    Alıntı
    ufak bir araştırmayla gördüklerim,

    site ucuz adwords reklamlarıyla araplardan hit alıyor sanki. alexa da zaten mısır vs. kaynaklı hitler görünüyor. içeriği olmayan olta tabir ettiğimiz MFA sitesinden başka bişey değil.
    yaptığın araştırmalarla malesef net getiri yönünde doğru bir orantı yok.

    gerçekten almak isteyenlere iş yeri adresimi veririm ve bir ayda ne kadar adwords gideri var ne kadar adsense geliri var gösteririm. ayrıca günlük ne kadar doğrudan trafik aldığını , arama motorlarından kaç kişi geldiğini , adwords kampanyasından kaç kişi geldiği gibi google analytics verilerini gösterir resmi sözleşme yaparız. sözleşme şartlarını birlikte belirleriz