• 04-12-2014, 23:37:06
    #19
    Öncelikli olarak hocam keşke dediğiniz gibi olsa ben siteyi satış rakamına göre gizlemiyorum bile. Daha önce bir çok arkadaş istedi pm ile bilgisini verdiğim arkadaşlardan temayı aynen kopyalayanlardan tutunda domainin 1 harf uzunu - lisi veya benzerlerini alanlar ve kategorilere kadar aynısını yapanlar oldu hatta bu forumda 4 tanesi satışa çıktı hatta biri şuan yeni sitede 200 tl gibi bir fiyatla satışta. benim testip ettiğim kopya sayısı 70 i geçti ki hiç biri herhangi bir sıralamaya girmeiyor. Şimdi birçok arkadaş kopyalarıda bilmiyor isteyecekler bu adam 10 kaznaıyorsa bende 1k kazanırım yapım aynısını mantığı ile hareket ediyorlar fakat bu iş öyle olmuyor emek istiyor.

    Kadircan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merak ettiğim birşey var cevabı alıntı ile veya pm ile verebilirsiniz- dilerseniz mesajı silerim.

    Bu tür konularda neden siteyi saklıyorsunuz/saklıyorlar. zaten binlerce kişi günde girmiyor mu? yani siteyi görsek ne olucak ?

    -Hayırlı satışlar

    Hocam cafemide 45 gün önce sattım alan arkadaş sıkıldığımı gördü ve aldı şuanda ayda 8k ortalama akzanan cafe yiyecek icecek takviyesi ile gecen ay 11k kazandı inşallah daha çok kazanır. Bu siteyide satmamdaki amaç aşırı yoruldum bir süre dinlenicem sonra elimdeki birikim + buradan gelecke parayla kendi arsama ev dikeceğim.

    Fakat alacak arkadaş benim neden sattığımla ilgilenmez sitenin istediğim rakamı edip etmemesi veya sitenin kaçırılmayacka fırsat olduğunu anlaması gerekir.

    Tekstil_Muhendi adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    satış sebebi nedir?
    Tasarimix adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Merhaba hocam öncelikle iyi satışlar dilerim, konu her zaman ki gibi başka yerlere çekilmiş, bir alışveriş konusu yine kişisel meseleleri odağı haline gelmiş buna hiç şaşırmadım açıkcası

    Sitenin ismini bu kadar merak eden insanların amacı zaten belli ama biraz aklını kullanan insan zaten site ismini 1 dakika içinde bulabilir, benim bulduğum gibi Zaten konuda bütün ipuçlarını vermişsiniz daha ne istiyorlar anlamadım gitti Siteniz güzel, yazılardaki formatı anlamak için birçok yazıya baktım, sitenin bu gelire ulaşması için çok çabalamışsınız, hak ettiğiniz değeri almışsınız.

    Hayırlı satışlar dilerim, umarım hak eden birisi sitenizi satın alır, sorunsuz bir satış yaparsınız.
    Teşekkür ederim hocam sitede 3300 küsür konu varki hepsi orjinaldir bir kısmı yabancı sitelerden çevirdiğimiz yazılardır. Bir kısmı yazar arkadaşlara yazdırıldı fakat yazarlar takdir edersinizki doğru iş çıkarmıyor. Bizde eşimle beraber kendimiz yazıyoruz kazanmamızdaki en büyük neden dediğiniz gibi gerçekten emek vermiş olmamız ve google aramalarına nokta hedeflerle istenen bilgiyi girmemiz etiketlere vslere konuda olmayan hiçbirşey yazmamamız. Ayrıca konu arayıp girenlerin 3.30 dakka bir sitede durması zaten başadırıdr. Film sitesi veya forum değiliz bilgi paylaşılan bir web sitesinde 3 dakka 30 saniye ortalamasının heleki hit 30k larda iken ne denli zor olduğunu webmasterların bildiğini umut ediyorum.
  • 04-12-2014, 23:43:50
    #20
    Üyeliği durduruldu
    Hayırlı satışlar diliyorum hocam, site adını dev merak ettim.
  • 05-12-2014, 02:11:19
    #21
    baleful adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bu site satılmamışmıydı
    Amacım baltalamak değil sadece kendi düşüncemi söylemik.Bu site 26.08.2014 seoeğitmeni adlı kullanıcı yani Ramazan Bey e satıldığını söylemiştiniz.Üç ay içerisinde ne değişti de tekrar siteyi o yüksek meblayı geri verip satmaya karar verdiniz?
  • 05-12-2014, 02:37:35
    #22
    SuskuN42 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Amacım baltalamak değil sadece kendi düşüncemi söylemik.Bu site 26.08.2014 seoeğitmeni adlı kullanıcı yani Ramazan Bey e satıldığını söylemiştiniz.Üç ay içerisinde ne değişti de tekrar siteyi o yüksek meblayı geri verip satmaya karar verdiniz?
    Bunu ozel mesajla sorabilirdiniz. Tabi gercekten amac baltalamak olmasaydı.
  • 05-12-2014, 02:44:44
    #23
    isober adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Bunu ozel mesajla sorabilirdiniz. Tabi gercekten amac baltalamak olmasaydı.
    Amacım kesinlikle baltalamak değil.Sadece şu var ki yanlış hatırlamıyorsam o zaman sitenizi 150 k dan biraz daha fazla bir ücrete seoeğitmenine sattığınızı Forum üzerinden belirttiniz.Şimdi düşünüyorum ki kim 150 k ya sattığını tekrar 150k verip (ben satıcı olsam daha fazla isterim) tekrar alıp tekrar satışa çıkarsın?
  • 05-12-2014, 03:51:38
    #24
    Kim ne derse ne desin arkadaşın verdiği bilgilerle zaten ben site adresini gördüm keşke bizdede alacak imkan olsada yatırsaydım. Çok temiz, emek verilmiş bir site olduğu herşeyiyle belli... Ben yazarların nasıl iş çıkardıklarını bilirim. Kendi siteme yazdığım yazılarında nasıl olduğunu bilirim. Her konu ilmek ilmek dokunmuş emek verilmiş. Bu site kimseyi yarı yolda koymaz bence vesselam...
  • 05-12-2014, 04:39:28
    #25
    Gandak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kim ne derse ne desin arkadaşın verdiği bilgilerle zaten ben site adresini gördüm keşke bizdede alacak imkan olsada yatırsaydım. Çok temiz, emek verilmiş bir site olduğu herşeyiyle belli... Ben yazarların nasıl iş çıkardıklarını bilirim. Kendi siteme yazdığım yazılarında nasıl olduğunu bilirim. Her konu ilmek ilmek dokunmuş emek verilmiş. Bu site kimseyi yarı yolda koymaz bence vesselam...
    Teşekkür ederim hocam cidden 7 sene cafe + 2 sene bu siteyle gece gündüz uğraştım dediğiniz gibi bu forumdan 10larca yazarla da çalıştım hatta bazı yazıları aldığım halde hiç kullanmadım veya köklü değişim yaptım, Eleman dükkanına bakmaz gibi yazar senin sitene kaliteli içerik eklemez bizde çok sıkışmadıkça veya yazar çok iyi olmadıkça yazı dahi almıyor kendimiz yazıyoruz.

    İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim hocam Allah razı olsun.
  • 05-12-2014, 10:12:37
    #26
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Sadece Telefon numaranızı pm alabilir miyim? Gün içerisinde arayacağım.
  • 05-12-2014, 11:09:39
    #27
    - site sahibi istemediği takdirde sitenin adresini konuda belirtmeyebilir. zaten aksi olsa yasaklanırdı site adresi vermemek. bunu anlamayan arkadaşlara hayret ediyorum.

    - site sahibi arkadaş bence bu konudaki gereksiz (diğerleri silineceği için benim mesajım da dahil) mesajları sildirmeli ve satışa öyle devam etmeli. bu kadar polemiğin ardından konunun imajı bozuluyor.

    - siteyi biliyorum. zaten rakamlar siteyi anlatıyor. hayırlı satışlar dilerim.