Alıntı
PHP Yüksek Gelirli E-Ticaret Sitesi Satılık
73
●8.512
- 20-12-2013, 20:09:22günlük hit 100bin ise yukarıda 3 sıfır fazla var, düzeltirseniz iyi olur, yoksa bazıları konunuzu tiye alabilir.
- 21-12-2013, 09:42:00Markafoninin bile okadar hiti yok en büyüklerden baz alırsak digerleri belki geçerde ?
Biran önce revize yapın hocam millet tiye almaya başlamış bile
Zaten e ticaret sitesinde bu hiti yakalarsanız şuan piyasadaki büyüklerden olmanız lazım aylık kazanç 120 bin degil x10 felan olmalı belkide daha daha fazla.Yüksek rakamlar hep kafamı karıştırdıgı için anca matematigm buna yetiyor hayırlı satışlar
- 21-12-2013, 11:45:36Üyeliği durdurulduaylık 3 milyar tekil ziyaretçiden mi bahsediyorsunuz siz şimdi ?
Ekşi sözlük bile aylık 5 milyar ziyaretçi alıyor ortalama, hepsiburada.com'u falan mı satıyorsunuz ? Yada gittigidiyor.com'u falan mı satıyorsunuz ?
Kusura bakmayında rakamlar çok uçuk geldi bir an..
Türkiye'de kaç tane site var ki aylık 3 milyar tekil ziyaretçi çeksin..
@edit
arkadaşlar bu adamı ciddiye almasanız iyi edersiniz, bir başka konuda da adsense onaylatamadığından bahsetmiş.
3 milyar hitli bir sitenin sahibi adsense'e ihtiyaçmı duyar.
Konu linkini aşağıda görebilirsiniz
https://www.r10.net/google-adsense/11...-araniyor.html - 21-12-2013, 12:19:03Konu güncellenmiştir. Yukarıdaki bölümde yazım hatası olmuş. Aşağıda belirtilen değerlerde zaten doğru değeri belirtmiştim. Yukarıda "3.000.000" yazmam gerekirken "3.000.000.000" yazmışım. Yanlışlık için üzgünüm.
"Aylık ziyaretçi sayısı : 2.969.184"
Arkadaşım ben ajans sahibiyim. Elimin altında yüzlerce site ve müşterim var. İnsanlar hakkında güven kelimesini kullanırken biraz daha düşünmenizi tavsiye ediyorum.Setindir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ve son kez rica ediyorum. Konuyu saptırmaya yönelik yazılan mesajlara cevap vermeyeceğim. Bu konuyla ilgilenen ciddi arkadaşlar varsa konudaki iletişim numaralarından bana ulaşabilir.