• 27-11-2013, 12:23:46
    #1
    Üyeliği durduruldu
    Merhabalar,

    Özgür İht. İhr. ve Tic. Ltd. Şirketimiz bünyesinde yüksek oranda ihracat çalışmalarımız gerçekleşmektedir. Türkiye çapında ticaret ile alakalı alan araştırması yapabilmek amacıyla e-ticaret sektörüne giriş yaptık.

    Bu alanda projemizde hızla ilerledik, 16 ay kadar bir sürenin sadece 8 ayında ürün içerikleri, seo çalışmaları, ürün görselleri yüklemesi, XML'lerden gelen ürünlerin sitemiz konseptine göre ayarlanması ve geliştirmeleri yapılmıştır.

    8. ayın sonunda satış işlemlerine başlayarak;
    • İlk 2 aylık bir süreçte aylık 1.500TL reklam bütçesi ile haftada 3-5 arası değişen satış işlemlerimiz oldu..
    • Reklamların etkisini takip edebilmek amacıyla diğer 2 ayı reklamsız geçirdik. ve haftalık satış sayımız 1-3 arası rakamlara düştü. Bir hafta 3 satış yapıyorsak öteki hafta olursa 1 satış oluyordu. Yani reklamsız da satış işlemlerinin gerçekleştiğini fakat marka bilinirliğinin olması gerektiğini tespit ettik.
    • Son 2 ayımız da ise reklamlarımıza yine devam ettik ve yavaş yavaş satış işlemlerimizi sonlandırdık.

    Şimdi projemizi sonlandırıyoruz çünkü, şirketimiz için yeterli kâr marjlarına ve vakit ayırılabilecek bir ortam olmadığına karar verdik. Bunun yerine şirketimizin yazılım bölümü ile bir e-ticaret paketi hazırlayarak bu e-ticaret paketin satışını yapıyoruz.

    Web sitemizi satın almak isteyen bireyler veya firmalara e-ticaret paketimizin full sürümü ilk 1 yıl ücretsiz olarak verilecektir. (Yenileme işlemleri de satın alma aşamasında detaylıca görüşülecektir.)

    Web sitemiz içersinde e-ticaret yazılım paketi, 5 adet domain, 9bin kalem seo ve içerik tarafından geliştirilmiş ürün vardır. Herhangi bir olumsuz/başarısız operasyon/işlem olmamıştır.

    *Electrosepet markası ve logosu tescillenmiştir. Bu belgeler de gerekli şekilde aktarılacaktır.

    Domainler: electrosepet.com, electrosepet.com.tr, electronicsepet.com, electrosepeti.com, electrosepet.net

    *Alacak kişiye/firmaya fatura kesilecektir.

    Detaylar için İstanbul ofisimizde toplantı organize edebiliriz.
    muhammed.fisek@ozgurgroup.com - 0212 253 44 44
  • 05-12-2013, 10:57:01
    #2
    merhaba. site açılmıyor.
  • 05-12-2013, 17:05:31
    #3
    Üyeliği durduruldu
    Satışlarımızı ve hizmetimizi durduğumuz için personel istihdam etmiyoruz. Bu sebepten ötürü siteyi kapalı tutuyoruz.

    *Sitemiz açık kalınca, telefon ile aranma oralarımız %70lerde artış sağlıyor. Bu yoğunluğu da yaşamak istemediğimizden dolayı kapattık...
  • 10-12-2013, 10:36:11
    #4
    Üyeliği durduruldu
    Konumuz günceldir.