Merhaba,
.sucuri.net hizmet alan var mı acaba? Birkaç makalede cloudflare den iyi olduğunu okudum ancak buradan sormak istedim.
Aylık 19,98 dolarlık paketinin içerisinde Layer 7 DDoS Protection, Advanced DDoS Mitigation (3,4,7) özelliğinin olduğu yazıyor. Cloudflare de 20 dolarlık paket var ama DDOS yok.
Bilgisi olanların yorumlarını merak ediyorum.
Güncelleyelim.
Sucuri kullanan var mı?
3
●1.427
- 14-01-2018, 02:01:39Kolay kolay firma tavsiyesi yapan birisi değilim fakat Google üzerinden bu konuya ulaşınca belki başka diğer arkadaşlarımız ileride okur diyerek bu yorumu yazmak istedim.
Türkiye içi ortalama 400k civarında hitim var ve Türk firmaları ile ne domain ne sunucu konusunda çalışmayı gerçekten sevmiyorum, esnaf dükkanı gibi internet sayfası yönetilmiyor maalesef. Alan adı konusunda Namesilo, sunucu konusunda OVH ile çalışırken zaman zaman güvenlik konusunda sorunlar yaşamaya başladım.
Cloudflare ' Im under attack ' modu evet saldırının geçmesini sağlıyor fakat aynı zamanda ziyaretçi kaybı da kaçınılmaz oluyor. Bugün itibariyle Sucuri'ye geçiş yaptım, geçiş oldukça hızlı destek talebi üzerinden de teknik konularda yardımcı oluyorlar. ( Ortalama cevap süreleri 8-6-4 veya daha az saat sadece )
Eğer başınız sıkışırsa saldırılardan ötürü bu firmaya sığınabilir güvenle kullanabilirsiniz. İşinde iyi, güzel insanlara sahipler.
Saldırı alıp bunu okuyan arkadaşlara da şimdiden geçmiş olsun