Site alımı bilen üstadlar bi gelebilirmi
11
●803
- 25-04-2017, 15:03:06Daha önce hiç siteniz olmadıysa kendinize bir site açın ve deneme yanılma yolu ile biraz tecrübe sahibi olun.zQrrQ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Almayı düşündüğünüz kategori ile ilgili içerik girerek ziyaretçi davranışlarını, anahtar kelimeleri ve olursa reklam gelirlerini deneyimleyin.
Sonuçta kendi açtığınız sitenin alacağınız siteden farkı daha önce üzerinde çalışılmış olması, eğer kendi açtığınız içerik üretemiyorsanız hazır aldığınıza da üretmeniz zor olacaktır.
Kendi siteniz üzerinden index, alexa, backlink, spam score ve içerik kalitesi gibi kriterlerin ne olduğunu, bu kriterleri nelerin etkilediği öğrendikten sonra alacağınız siteleri daha sağlıklı değerlendirebilirsiniz.
İşlerin başında iseniz size vereceğim altın tavsiyeler ise:
Piyasadan 500 bin lira toplamış ve toplamda piyasaya aylık 100 bin lira vaad eden çakallardan uzak durun.
"Patlamaya hazır" sitelerden uzak durun.
"Sırf maliyeti 50 bin lira ben size 10 bin liraya bırakıyorum" diyenlerden uzak durun.
Uzun vade projelerinizde "ucuz seo" görünce kaçın. Ucuz seo ile yıpratılmış sitelerden uzak durun.
Yani sonuç olarak iş tecrübeye dayanıyor ve bunun için işin içinden gelmeniz sizin için daha iyi olacaktır.