V3 Satış Konusu
Bir That's WP Klasiği ! R10'da Çok Satan Wordpress İmleme Eklentisinin 3.versiyonu WP|Dynamite
Bu eklenti çok can yakar
Özellikleri :
25 Adet İmleme Servisi (
08/05/2013 tarihi ile 15 tanesinin çalışması taahüt edilmektedir. )
Servislere sınırsız hesap ekleyebilme (Örn : 100 tane wordpress sitenizi ekleyebilirsiniz.)
Manuel içerik gönderebilme,
Otomatik / Manuel yazı imleme
CronJOB ile geçmiş konuları imletebilme.
Bu kadar kişi yanılıyor olamaz !!
v1 Lisanslanan alan adı sayısı : 217
v2 Lisanslanan alan adı sayısı : 504
TOPLAM : 711 Lisans satışı !
İmleme yaptığı servisler:
####Facebook fan page ####
#### Facebook profile page ####
#### Twitter ####
#### Delicioius ####
#### Friendfeed ####
#### Bentio #### KAPALI ####
#### Diigo ####
#### Wordpress Alt Yapısına Sahip Tüm Siteler####
#### Blog.Com ####
#### Blogger ####
#### Twitxr ####
#### Bloggy ####
#### Cirip ####
#### Live Journal ####
#### 140 Plus ####
#### Instapaper ####
#### Identi.ca ####
#### ZooTool ####
#### Connotea #### KAPALI ####
#### Plerb ####
#### Buzerly####
#### Yemle #### KAPALI ####
#### Tagza####
#### 4Le #### KAPALI #### #### im.web.tr#### ve dahası
Ücretlendirme :
Lisans ücreti : 40,00TL.
Paypal 45,00TL
Sipariş : snntfn7 @ gmail.com
Ek lisans ücreti : 30 TL
Ödeme yolları : Akbank - İşBankası - Paypal
Ayar sayfası
Manuel imleme :
Konular
Eklenti ilgili soru ve sorunları
SNNTFN7 [@] GMAIL.COM
adresine gönderiniz. pmlere cevap vermiyorum direkt siliyorum.
Kullananlara ait hit bilgileri

Diğer bir hit bilgisi :

Müşteri yorumları :
Alıntı
Süper ötesi bir plugin olmuş en azından benim aradığım tüm özellikler mevcut bol bol hesabım vardı hepsini ekledim
Ayarlar çok basit zaten pek sorun çıkmadı olanıda anında düzelterek hiçbir sıkıntı yaşamadan ektentiyi sağlıklı bir şekilde kullanmamı sağlayan Sinan beye teşekkürler..
Kendisi gerçekten çok ilgili "bazı arkadaşlara soru sorarken çekiniyordum" soru sormaya ama Sinan baya espirili ve konuskan bir arkadas eklentiyi almasanız bile msn adresini ekleyin muhhabbet edilir kafa dengi biri
Bundan önce themaposter, bloglara içerik yollan bir program ve bir kaçtane daha ücretli program kullandım hepsine boşa para vermişim bununla işlerim hem hızlı hemde sorunsuz halloldu sanki biraz reklam koktu bu yazı fakat gerçekten memnun kaldım inşallah bu memnuniyet daim olur.
Kısa bir bilgi blog sayılarındaki artış hakkında

31 blogger
2 facebook profil
5 facebook sayfa
5 blog.com blogu <-- blog.comlar patladı
14 kadar tekli sosyal imleme sitesi
30 Wordpress.com blog
2 Twitter
(Yaklaşık 90 hesap)
Hesaplarına aynı anda 1 içerik gönderimi hala 3 dakika bu hız iyi değilse artık yapcak birşey yok, zaten daha hızlısı yok.
Yetmedimi Cronjob ile ayarla istediğin saatte istediğin yerlere gitsin ..
Yapımcıya Teşekkürler tekrardan.
Alıntı
30 adet lisans alınmıştır. İlgisinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz.
Alıntı
valla eklentiyi aldım kullanıyorum 20 tane demis orda sosyal imleme ama ben sadece 20 tane wp sitemi ekledim simdi 40 oldu

yani sınır yok sunucu gucunuz varsa ekle ekleyebildiğin kadar ayrıca sinanda bek yardımcı oluyor ne dirsem yok dimiyor bundan once baska bir imleme eklentisi kullanıyodum 5 tane almıstım daha almam bundan sonra bu eklenti benim icin 10 numara favori islerim ne kadar kolaylastı bilemezsiniz. Tebrik eder ve herkese oneririm.
Alıntı
Cok super bir eklenti arkadas cok degerli guzel bir sohbeti var benim icin kisilik ticaretten daha onemli
Alıntı
Şuan da kullanıyorum sorunsuz süper bir eklenti bu eklenti ile birlikte hitlerim arttı sıralamalarda ciddi yükselişler yakaladım. tek sorun timeout süresi. Hostingci ile görüştüm 2dk dan fazla yapamayız dediler. şuan da yetiyor ancak daha fazla servis ekleyemiyorum timeout süresi yüzünden.
Alıntı
Eklenti ciddi ciddi can yakıyor şuan sitemde kullanıyorum gayet hızlı ve sorunsuz imleme yapmasının yanı sıra güncellemeleride w-admin den takip edebiliyorum.Ellerine sağlık hocam.
Alıntı
Eklentiyi Aldım Kullanmaya Başladım Gerçekten Hızlı ve Kullanışlı Elline Sağlık
Alıntı
Gerçekten süper bir eklenti. Vazgeçilmezim oldu diyebilirim.

Tekrar teşekkür ediyorum bu güzel eklenti için.
Alıntı
Bu güncelleme cok daha fazla can yaktı ücretsiz olması da çok can alıcı oldu valla sana teşekkürlerimi sunuyorum burada verdiğim paranın hakkını fazlası ile aldığım tek kişi oldun.
dahası için konu altındaki mesajları inceleyebilirsiniz.