• 21-10-2008, 22:50:19
    Üyeliği durduruldu
    Merhabalar,

30 Ekim tarihi itibari ile elimizdeki stok sayısı değişmiştir. Yeni stoklar ve kampanya fiyatları aşağıdaki gibidir.

VPS-Premium [Stok 1]

Q6600 2.4 Ghz İşlemci
    Ram: 1024 MB
    Hard Disk: 80 GB
    Aylık Trafik: 500 GB
    IP Adresi: 4 Adet
    İşletim Sistemi: Windows Server 2003 (Standart-Web Edition)
    Kontrol Panel: Plesk 8.x Sınırsız Lisans

Aylık Ücret: 50 YTL

VPS-Gold [Stok 1]

Q6600 2.4 Ghz İşlemci
    Ram: 512 MB
    Hard Disk: 80 GB
    Aylık Trafik: 500 GB
    IP Adresi: 2 Adet
    İşletim Sistemi: Windows Server 2003 (Standart-Web Edition)
    Kontrol Panel: Plesk 8.x Sınırsız Lisans

Aylık Ücret: 35 YTL

# VPS Sunucularımızda 24 saat test imkanı verilmektedir.

Test IP: 79.98.134.213

Lokasyon: Türkiye - Radore Telekom

Not: Satın aldıktan sonra 6 ay sabit aylık ücret garantisi vardır!

----------------------------------------------------------

Her türlü soru ve sorunlarınız için burayı tıklayarak bizimle irtibat kurabilirsiniz.

Web Site: www.aselnetworks.net
    E-Mail & MSN: info@aselnetworks.net
    Telefon: 0 (312) 283 97 91
    GSM (7/24): 0 (546) 587 90 25

Saygılarımızla,

ASELNetworks Internet ve Bilişim Hizmetleri
  • 21-10-2008, 23:20:39
    Üyeliği durduruldu
    Belirtmeyi unutmuşum. Linux istenirse cPanel lisans ücreti 15$/ay olarak ücretlendirilmektedir.

Saygılarımla,
  • 23-10-2008, 14:08:01
    Üyeliği durduruldu
    Stoklarımıza 3 adet daha VPS eklenmiştir, ilk mesajda görebilirsiniz.

Not: Sitemizdeki fiyatlar normal, burda yazılanlar kampanyalı paketlerimizdir.

Bilginize,
  • 28-10-2008, 14:37:16
    Üyeliği durduruldu
    Cep Telefonlarınızı açmıyorsunuz sabit telefonunuzu 2 gündür arıyorum açmıyorsunuz. Fiyatlarınız gayet iyi fakat nasıl olurda sizinle irtibat kurarız ?. Hadi bir yolunu bulup size ulaştık ve sunucuyu aldık ki sunucu alırken bile size ulaşamıyoruz kaldı ki herhangi bir sorunda sizinle nasıl muhattab olacağım ? Böyle bir ticaret mantığı yok kolay gelsin.
  • 28-10-2008, 16:22:45
    Üyeliği durduruldu
    Bugün ofis açılmadı 28 ekim ve 29 ekimde tatiliz beyfendi. Cep telefonunda da herhangi bir cevapsız arama bulunmamaktadır. Mail yada siteden ticket yolu ile ulaşmayı deneyebilirdiniz. Tabiki siz bilirsiniz. Sizede kolay gelsin.

Edit: Özür dilerim evet bir 0312'li telefon numarası aradı fakat sadece bir kez ve fazla çalmadı telefon, yetişemedim dolayısı ile açamadım. Tekrar aramayı da deneyebilirdiniz. Neyse bizim için problem yok bize ulaşılacak 1 değil 2 değil çok yol var beyfendi.

Saygılarımla,
  • 28-10-2008, 16:45:31
    Üyeliği durduruldu
    Doğrudur. beni tekrar aradığınıza memnun oldum telefon konuşması kesildi gerçi ama . Vallahi piyasa çok kötü anladığım kadarı ile natro gibi sağlam bir firmadan uyguladıkları fiyat politikası yüzünden ayrıldık tabi herkesden natro gibi olmasını bekleyemiyoruz. Bu işi erteledik bu millet zaten iyice memur mantığına bürünmüş bizde özel şirketiz ama kesinlikle tatil falan yapmıyoruz. Herkes tatil uygun bi vps bulamadık kimseye ulaşamıyoruz. Sizinle en kısa zamanda irtibat kuracağım . Kolay gelsin
  • 28-10-2008, 16:49:33
    Üyeliği durduruldu
    Biz aynı zamanda bilgisayar firmasıyız o yüzden kapalıyız ama ben evdeyim ve internet başındayım çünkü işimiz bu bildiğiniz gibi. Kusura bakmayın GSM'den aradığım için kontür bitti. Ne zaman isterseniz bekleriz. Biz tatil yapıyoruz derken ofis kapalı anlamında söylemiştim Volkan Bey.

Saygılarımla,
  • 28-10-2008, 20:28:19
    Üyeliği durduruldu
    Zeki bir arkadaş bana eksi rep midir nedir ondan vermiş Müşteri ulaşamıyorsa siz ona ulaşacaksınız diye. Konuyu okusaydı keşke görürdü daha sonra ona ulaştığımızı. Neyse sağolsun o rep veren arkadaşta ama keşke ön yargılı olmadan okuyup davransaydı.

Saygılarımla
  • 31-10-2008, 01:09:55
    Üyeliği durduruldu
    Bugün itibari ile yeni stok sayısı ve kampanyalarımız düzenlenmiştir.

Saygılarımla,