Merhaba arkadaşlar.
Konu özetle şu; ticari yönü ağır olacak bir program yazdırmak istiyorum. İşlevi ise kısaca verilerimı Serverde depolayacak yani local olmayan istediğim bilgisayara indirilecek küçük bir exe ile masa üstünde yada hazırlanacak mobil uygulamasi ile cepten bağlanabilecegim bir program yazdırmak istiyorum. Bu program C# php vs ne olacağı hiç önemli değil önemli olan isteklerimi karşılayabilmesi.
Uzun bir süreç olacak çünkü çok ağır teferruatli bir program olacak. Onun içindırki gerçekten ağır işler yapabilen arkadaşlar ilgilensin.
Konu detayları pm ile verilecektir.
Pm isteyen arkadaşlar referans belirtmelerini rica ediyorum.
Forum dışından iletişim için
info[at]idin com tr
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ticari temelli çok detaylı program yazdırılacaktir.
7
●576
- 14-05-2017, 12:29:02Hocam detay verebilir misiniz? Php ile serverda çalışacak bir program yazabiliriz. Exeye gerek yok her şeyi browser üzerinden halledersiniz. Mobile uyumlu da olur ama bu kadar detaylı bir işin detaylı da dökümantasyonu olmalı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi - 15-05-2017, 22:00:52Detaylı pm yolladım üstad.ilyasbat adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi - 18-05-2017, 00:53:20Şuan birkaç arkadaş ile görüşüyoruz.
Projemizin yazılımcı arkadaşa daha net anlatmak anlaşılmak için hazırladığımız sunum tasarımı bitmek üzere halen işi almak isteyen varsa bize referanslarıyla birlikte eposta yollayabilirler.
Tercihimiz işi vereceğimiz kişinin istanbulda kurumsal firma ve ekip oluşumundan yanadır.
Saygılar.
SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi - 21-05-2017, 10:44:50Merhabalar PM gönderiyorum.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
--R10.NET; Flood Engellendi -->-> Yeni yazılan mesaj 10:44:50 -->-> Daha önceki mesaj 10:39:47 --
mesaj gönderme kısmı ağırlıkta ise PM atarsaniz demo sunabilirim.muallim adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhabalar konuyla ilgili otomasyon, crm ve ben, b2c tarzı özel çalışmalar yapan bir firmayız.JaMeRoN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyla ilgili yardımcı olabiliriz.
Neler Yaptik;
Zaga Danismanlik
Sth gsm operatörün tüm operasyonel hat aktif ve yurtdışı, internet dağıtım yönetim otomasyonu
Projede Delphi,App,Html5 ve PHP kullanıldı.
KilicAliPasa Hamami
İnternet ortamında alınan rezervasyon taleplerinin teklif ve kuponlarinin digital alanda oluşması ve Resepsiyonda karşılama ve kayıt otomasyonu Kafe modülü, Temiz dolap modülü, Cari Modülü, Pos Sistemi, Hamam Kese Atama gibi sıradisi çalışmalarımızda oldu
Şuan birçok destek fonunda dl aşamaları geçen endustriyelbulut.com projemizde referanslarımız altında bulunmaktadir.
SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi