• 16-05-2008, 23:14:09
    Üyeliği durduruldu
    Kurulumu son derece basit olan eklentinin Türkçesi,Reşat Diker‘e ait. Eklentiyi buradan,Türkçe dil dosyasını buradan indirip, wp-content/plugins dizinine kopyalayın.
    Daha sonra Türkçe dil dosyasını da aynı şekilde wp-content/plugins altına kopyalayın ve Eklentiler bölümünden etkinleştirin. Daha sonra Yönet >>>> Sayfalar >>>> Yeni Sayfa Oluştur bölümüne girip sayfanızı oluşturun.
    İşlemi yaptığınızda eklentinin wp-content/plugins/cforms ve wp-content/plugins/cforms-tr_TR.mo şeklinde olmasına dikkat ediniz.

Sayfa oluşturmak için ister

<!-*-cforms-*–>
    (* ları silmeyi unutmayın.Bu kodu görsel metin editörü açıkken kullanmayın,zira işe yaramaz.) kodunu kullanın isterseniz Sayfa Oluştur bölümüne girdiğinizde,metin editörünüzde gördüğünüz cforms butonuna tıklayınız.

• 19-05-2008, 13:37:36
    Teşekkürler paylaşım için +rep
  • 27-05-2008, 21:07:04
    sağol fakat iletişim formunun boyutunu nerden ayarlayacağız ? .css lerden ayalarladım ama Submit butonu dışta kalıyor ve sayfa düzeni bozuluyor.bu tabloyu nerden bulabiliriz?
  • 07-03-2009, 21:38:42
    Reşat Dikerİn sitesi down
  • 09-03-2009, 03:33:32
    Üyeliği durduruldu
    umutsuz adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Reşat Dikerİn sitesi down
    doğru. ben de ilk mesajdaki linkleri yeniledim. cforms 2 için Türkçe dil dosyası ilk mesajda link olarak verildi...