Arkadaşlar çoğu konuda bu açmış olduğum konu hakkında bilgiler vermişsinz ama her kafadan bir ses çıkmış dolayısı ile konudan konuya atlayıp bir biri ile ilişki kurmaktan çok yoruldum ve ciddi görüşler almak için buraya yazmak istedim.
Arkadaşlar ciddi bir proje için adsenseye başvurmuş bulunuyorum ve her şeyimi neredeyse adsenseye bağlıyacağım ama adsenseye dair korkularım var konunun başlığındanda anlaşılacağı gibi beni çekemeyecek yada siteme kıl olacak 2. veya 3. şahosların yada ziyaretçilerimin bilinçsizce aşırı tık yapmaları sonucu adsense hesabım banlanır mı? Bunu google tespit edememektemi ?
Tanımadığım Kişilerin Reklamlarıma Yaptıkları Aşırı Tık Ban Attırırmı?
13
●1.506
- 31-07-2007, 02:49:39
- 05-08-2007, 17:08:44valla ustadlardan yorumlar bekliyorum ama sanırım onlarda sıkıldı butur soruları yanıtlamaktan =)
- 05-08-2007, 17:21:34adsenseye kesinlikle güvenipte iş yapma ne olacağın belli olmaz herzaman banlanma riskin var
başkasının senin reklamlarına bilinçsiz tıklamsından zarar gelmez bu konuda adsensenin mutlaka başka kriterleri vardır düşünün ozaman ben 500k hitli bir sitenin reklamlarına gıcıklığını tıklayım bu kadar kolay değil - 05-08-2007, 17:57:28@vezir
teşekürler arkadaşım görev aldığım bir iki sitede alışkanlık haline getirmişim bazen burdada karambole geliyorum dikkat etmeye çalışıorum artık tenks.
yani yeni açılacak bir site ve adsense den başka gelir kapımız olmaycak gibi ama işte çekemeyen adi insan çok piyasada endişemiz aşırı tık yapıp banlanmamıza neden olbilirlermi bu noktalar hakkında detaylı sağlam bilgilerinize ihtiyacım var. ilgilenen herkese teşekür ederim. - 05-08-2007, 23:02:23net bir bilgim yok ama şöyle düşünebilir herkesin gıcık olduğu kişiler vardır bu sanal alemde eğer her fazla tıklama hesap ban sebebi olsaydı adsense bu kadar büyümnezdi diye düşünüyorum ama yinede sonuçta google hiçde belli olmaz..
Bilginize, - 05-08-2007, 23:49:20Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.Ne kadar büyük bir şirket olursa olsun, Google'da, tıklayanların seni tanıyıp tanımadıkları çözen bir sistem yok. Geçersiz tıklama geçersiz tıklamadır.
Eğer raporlarda böyle bir durum dikkatini çekerse, Google'a e-posta ile durumu bildirirsin, onlar da uygun şekilde bu tıklamaları iptal ederler.