5-10 mb host lazım
19
●1.347
- 20-06-2008, 02:02:01Üyeliği durdurulduHosting alınmıştır teşekkürle ilgilenen herkese
Grafi Desing Hizmet harika
- 20-06-2008, 09:23:40Almanızın üstünden 24 saat geçmeden hizmetin "harika" olduğunu nasıl anladınız onu merak ettim...ruhkanseri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 20-06-2008, 10:07:20Üyeliği durdurulduGünahını almayayım ama Arkadaşın zaten başka yerden alma niyeti yokmuş.
Dün konuşmaya çalıştık ama birden ne oldıuysa cevap vermedi tekrar
Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle - 20-06-2008, 19:39:35Reklam kokan hareketler felan degil arkadaslar.Siz nasıl dün tanıdıysanız bende arkadaş ile dün tanıştım.Hatta kendisi ekledi.Hosting konusunda ücret sordu ve anlaştık sonrasında blog kuracagını söyledi ama wordpressi kuramadı sanırım bayagı ugrastı.Daha sonra bende onun için sitesine wordpress kurup ilgilendim bu yüzden yazmış olabilir.
- 20-06-2008, 19:41:06Üyeliği durdurulduLogları gönderirmisin msnden ?GrafiDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
service@millihosting.com - 20-06-2008, 20:11:26SkyLord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nedir bu saçmalık anlamadım ? msn konuşmalarımızı neden istiyorsunuz ? konuşurken imla hatalarımızı aralardan çekip burada paylaşacakmısınız ? bakın buda yapılan işe bir muhalefet..Yapılan işin neden bukadar üstüne geliniyor anlamadım.Hosting sizden alınsaydı yine tavrınız bumu olacaktı.Müşteri ve destek arasındaki konuşmaların 3. bir şahısa gösterildiginide ilk defa sizden duyuyorum.Hosting Tarafımızdan saglanmıştır, moderatör arkadaşlardan konunun kilitlenmesini rica ediyorum.Yok illa bu konuyu tartışmak istiyorum diyen arkadaşlar var ise msnden ekleyebilirler.
Grafi Desing Hizmet harika 
SkyLord Dedektifliğe başladı dikkat Aynasız var