• 19-06-2008, 22:36:18
    linux hosting yıllık 9.99 dan sağlayabilirim msn@kibarhost.net
  • 20-06-2008, 02:02:01
    Üyeliği durduruldu
    Hosting alınmıştır teşekkürle ilgilenen herkese

Grafi Desing Hizmet harika
  • 20-06-2008, 09:23:40
    ruhkanseri adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Hosting alınmıştır teşekkürle ilgilenen herkese
    Grafi Desing Hizmet harika
    Almanızın üstünden 24 saat geçmeden hizmetin "harika" olduğunu nasıl anladınız onu merak ettim...
  • 20-06-2008, 10:07:20
    Üyeliği durduruldu
    Günahını almayayım ama Arkadaşın zaten başka yerden alma niyeti yokmuş.

Dün konuşmaya çalıştık ama birden ne oldıuysa cevap vermedi tekrar

Kerem adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Almanızın üstünden 24 saat geçmeden hizmetin "harika" olduğunu nasıl anladınız onu merak ettim...
  • 20-06-2008, 10:29:40
    reklam kokan hareketler bunlar. ben bile 3 yıldır aynı yerden sunucu alıyorum tam harika diyemedim hiç sorun yaşamadım falan ama ilginç..
  • 20-06-2008, 19:39:35
    Reklam kokan hareketler felan degil arkadaslar.Siz nasıl dün tanıdıysanız bende arkadaş ile dün tanıştım.Hatta kendisi ekledi.Hosting konusunda ücret sordu ve anlaştık sonrasında blog kuracagını söyledi ama wordpressi kuramadı sanırım bayagı ugrastı.Daha sonra bende onun için sitesine wordpress kurup ilgilendim bu yüzden yazmış olabilir.
  • 20-06-2008, 19:41:06
    Üyeliği durduruldu
    GrafiDesign adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Reklam kokan hareketler felan degil arkadaslar.Siz nasıl dün tanıdıysanız bende arkadaş ile dün tanıştım.Hatta kendisi ekledi.Hosting konusunda ücret sordu ve anlaştık sonrasında blog kuracagını söyledi ama wordpressi kuramadı sanırım bayagı ugrastı.Daha sonra bende onun için sitesine wordpress kurup ilgilendim bu yüzden yazmış olabilir.
    Logları gönderirmisin msnden ?

service@millihosting.com
  • 20-06-2008, 19:45:44
    SkyLord Dedektifliğe başladı dikkat Aynasız var
  • 20-06-2008, 20:11:26
    SkyLord adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Logları gönderirmisin msnden ?
    service@millihosting.com

Nedir bu saçmalık anlamadım ? msn konuşmalarımızı neden istiyorsunuz ? konuşurken imla hatalarımızı aralardan çekip burada paylaşacakmısınız ? bakın buda yapılan işe bir muhalefet..Yapılan işin neden bukadar üstüne geliniyor anlamadım.Hosting sizden alınsaydı yine tavrınız bumu olacaktı.Müşteri ve destek arasındaki konuşmaların 3. bir şahısa gösterildiginide ilk defa sizden duyuyorum.Hosting Tarafımızdan saglanmıştır, moderatör arkadaşlardan konunun kilitlenmesini rica ediyorum.Yok illa bu konuyu tartışmak istiyorum diyen arkadaşlar var ise msnden ekleyebilirler.