O mesajı yazan kişi Mars'ın ilk müşterilerindendir, zaten bilen bilir, kendisini çok severiz. Fakat söylediğim gibi insanlar bu durumu ya anlayamayacak kadar akılsız yada anlamak istemeyecek ve çarpıtacak kadar fesat
Siz mükemmelsiniz roots bey

Hadi bakalım nixcondan sonra profiloyuda karalama kampanyaları ile batırabilecek misiniz?
Bende dün sizlere inat,profilodan bir vps edindim üstelik oyun sunucusu kurdum.Oyuncular içinde
Kesinti bekliyorum.Lütfen biri kessin şu hattımıda artık rahatlıyayım yanılıyorum diye.Birileri terbiyesini yerlere dökmük popo felan demiş

yorum bile yapmıyorum dediklerine...
Konuyla alakalı olmadığımı iddia ede the_thos mu artık arkadaşım

bırak şakayı profilodan hizmet almay başladığım için konuya senden daha çok vakıfım
Üstelik kimse dediklerime yanlış diyememiş.Verdiğim örnekteki kişinin mars dc nin bir elemanı değil müşterisi olduğunu biliyorum,mesajımı okusaydınız öğrenirdiniz zaten-yarım yamalak okumayla olmaz-.Madem elemanı diyorsunuz sizin yie aklınızda bir soru işareti oluşmadı mı?
Zamanında mars bu fiyata vermişken şimdi bize niye bu fiyattan sağlıyor gibi?
3-4 tane,cevapları ilgili makamın kalitesi üzerine ve doğruluğu üzerie soru sordum.Nedense en sivri çıkıtığım yerler onlar olmasına rağmen siz,yok konuya vakıf değilsin,yok orandan burandan uyduruyorsun demişsiniz

Sorularıma cevap verdin,tamam oramdan atmışım diyeyim..
Diyorum işte ben bilmioyorum.Eminim siz sunucu baraındıran bir kişiler olarak,benden daha fazla şey biliceksiniz

-şüphelerim olsada,veya bir şeyi inkar etme alışkanlığı olsa gerek-
Madem çok biliyorsunuz,hadi benim uzun uzuuun yazdığım mesajları okuyacak kadar sabırlı olunda,sonunu getirin,belki asıl kazık yiyenin kim olduğunu anlarsınız....
Şu anda kesinti söz konusu değil