• 15-06-2008, 06:30:33
    RackleSS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Konuyu zaten takip ediyorum,Osman bey.

The_ptah arkadaşımızı okuyunca biraz patladım sanırım

Kerem arkadaşımız orada gerekli açıklamayı yapmış.Ersin bey bir şey dikkatimi çekti attığı her sav bir şekilde savuşturulunca kaçamak cevaplar vermiş akabinde

Yanlış mıyım? Çok savunduğu yurtdışı hele Netdirek gibi bir yerdeki kesintiler oluken memleketimizde niye olması sorun demiş

Ben her zaman çalışanın yanındayım.Çalışan kazansın ama kapitalizm değil.Mars dc daha ucuza veriyordu 700-800 sunucuyu topladı sonra verdi zamları...Kapan aldı makinasını gitti,diğerleri veya o an alamıyanlar noldu?

Tamamen paranın odağı orası oldu.Ee diğer dc sahipleri noldu?Onlar zamanında iyi hizmet vermek uğruna fiyatlarını kırmadılar-sizin savunduğunuz - mars ise kırdı.Şimdi noldu mars kral,profilo maskara değil mi?Beki zamanında profilo kırsaydı fiyatları,şimdi tam tersi bir durum olacaktı.

Şimdi aldığı ücret gayet yeterli oluyorki,iyi bir hizmet veriyorlar.Daha fazla eleman,daha fazla tecrübe...-bilemem orasını-Doğru diyorsunuz belki profiloda bu olamaz fakat, bu profiloyu yerden yere vuracak,hatta mahalle bakkalı benzetmesi yapılacak kadar aşağılanmayı gerektirmez.

Benim çıakrdığım sonuç;

Belki 1 saat etmeyen bir kesinti için yerden yere vurulan profilonun değil,10mbit hattı zamanında 200 ytl gibi bir fiyata satan mars dc de bişeyler aranmalıdır.500 dedicated geldi desek,zararına iş yapsa-yani herkse 10mbit verse- şimdiki zararı milyarlarca lira ederdi sanırım değil mi?
    Demek istediğim anlaşıldı sanırım

Herkes birilerini kararlıyor bende bu furyaya katılayım bari...

Edit:Birde unutmadan soyleyeyim,bir zamanlar ip sıkıntısı yaşananda mars tı sanırım Üstelik 1 saatte sürmemişti...

RackleSS konu hakkında en ufak bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum ben kullandığım yerler hakkında yorum yaptım 2 dc yide kullandım
    Mars belirttiğin fiyattan hiçbir zaman hat satmadı satan bayisidir konu hakkında bilgi sahibi olmadan lütfen yorum yapma...... önce araştır
  • 15-06-2008, 06:49:43
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    Konuyu zaten takip ediyorum,Osman bey.
    The_ptah arkadaşımızı okuyunca biraz patladım sanırım
    Kerem arkadaşımız orada gerekli açıklamayı yapmış.Ersin bey bir şey dikkatimi çekti attığı her sav bir şekilde savuşturulunca kaçamak cevaplar vermiş akabinde
    Yanlış mıyım? Çok savunduğu yurtdışı hele Netdirek gibi bir yerdeki kesintiler oluken memleketimizde niye olması sorun demiş
    Ben her zaman çalışanın yanındayım.Çalışan kazansın ama kapitalizm değil.Mars dc daha ucuza veriyordu 700-800 sunucuyu topladı sonra verdi zamları...Kapan aldı makinasını gitti,diğerleri veya o an alamıyanlar noldu?
    Tamamen paranın odağı orası oldu.Ee diğer dc sahipleri noldu?Onlar zamanında iyi hizmet vermek uğruna fiyatlarını kırmadılar-sizin savunduğunuz - mars ise kırdı.Şimdi noldu mars kral,profilo maskara değil mi?Beki zamanında profilo kırsaydı fiyatları,şimdi tam tersi bir durum olacaktı.
    Şimdi aldığı ücret gayet yeterli oluyorki,iyi bir hizmet veriyorlar.Daha fazla eleman,daha fazla tecrübe...-bilemem orasını-Doğru diyorsunuz belki profiloda bu olamaz fakat, bu profiloyu yerden yere vuracak,hatta mahalle bakkalı benzetmesi yapılacak kadar aşağılanmayı gerektirmez.
    Benim çıakrdığım sonuç;
    Belki 1 saat etmeyen bir kesinti için yerden yere vurulan profilonun değil,10mbit hattı zamanında 200 ytl gibi bir fiyata satan mars dc de bişeyler aranmalıdır.500 dedicated geldi desek,zararına iş yapsa-yani herkse 10mbit verse- şimdiki zararı milyarlarca lira ederdi sanırım değil mi?
    Demek istediğim anlaşıldı sanırım
    Herkes birilerini kararlıyor bende bu furyaya katılayım bari...

Edit:Birde unutmadan soyleyeyim,bir zamanlar ip sıkıntısı yaşananda mars tı sanırım Üstelik 1 saatte sürmemişti...
    MARS Telekom İlk Sunucu Barındırma Kampanyası! - Webmaster Forumu
    linkdeki bilgileri tekrar okumanı rica ederim.
    satışı yapan mars datacenter değil.
  • 15-06-2008, 09:58:58
    The_Ptah adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    RackleSS konu hakkında en ufak bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum ben kullandığım yerler hakkında yorum yaptım 2 dc yide kullandım
    Mars belirttiğin fiyattan hiçbir zaman hat satmadı satan bayisidir konu hakkında bilgi sahibi olmadan lütfen yorum yapma...... önce araştır
    Ya neden uğraşıyorsunuz ki?

Adamlar laf anlamıyor.

Bırakın kendi popolarından uydurdukları gerçeklerle yaşasınlar. İlerde birşey denk gelirde gerçeği öğrendiklerinde hayal kırıklığı yaşarsalar bize yeter Ki sanmıyorum bunuda anlayabilecek kapasiteleri olsun.

Ersin sende her zamanki gibi sadece yazmışsın, bırakın milletin dedikodusunuda işinize bakın demiyormuyum ben size?
  • 15-06-2008, 10:00:11
    Caner adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    MARS Telekom İlk Sunucu Barındırma Kampanyası! - Webmaster Forumu
    linkdeki bilgileri tekrar okumanı rica ederim.
    satışı yapan mars datacenter değil.
    O mesajı yazan kişi Mars'ın ilk müşterilerindendir, zaten bilen bilir, kendisini çok severiz. Fakat söylediğim gibi insanlar bu durumu ya anlayamayacak kadar akılsız yada anlamak istemeyecek ve çarpıtacak kadar fesat
  • 15-06-2008, 10:13:50
    roots adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    O mesajı yazan kişi Mars'ın ilk müşterilerindendir, zaten bilen bilir, kendisini çok severiz. Fakat söylediğim gibi insanlar bu durumu ya anlayamayacak kadar akılsız yada anlamak istemeyecek ve çarpıtacak kadar fesat
    Siz mükemmelsiniz roots bey
    Hadi bakalım nixcondan sonra profiloyuda karalama kampanyaları ile batırabilecek misiniz?

Bende dün sizlere inat,profilodan bir vps edindim üstelik oyun sunucusu kurdum.Oyuncular içinde

Kesinti bekliyorum.Lütfen biri kessin şu hattımıda artık rahatlıyayım yanılıyorum diye.Birileri terbiyesini yerlere dökmük popo felan demiş yorum bile yapmıyorum dediklerine...

Konuyla alakalı olmadığımı iddia ede the_thos mu artık arkadaşım bırak şakayı profilodan hizmet almay başladığım için konuya senden daha çok vakıfım

Üstelik kimse dediklerime yanlış diyememiş.Verdiğim örnekteki kişinin mars dc nin bir elemanı değil müşterisi olduğunu biliyorum,mesajımı okusaydınız öğrenirdiniz zaten-yarım yamalak okumayla olmaz-.Madem elemanı diyorsunuz sizin yie aklınızda bir soru işareti oluşmadı mı?

Zamanında mars bu fiyata vermişken şimdi bize niye bu fiyattan sağlıyor gibi?

3-4 tane,cevapları ilgili makamın kalitesi üzerine ve doğruluğu üzerie soru sordum.Nedense en sivri çıkıtığım yerler onlar olmasına rağmen siz,yok konuya vakıf değilsin,yok orandan burandan uyduruyorsun demişsinizSorularıma cevap verdin,tamam oramdan atmışım diyeyim..

Diyorum işte ben bilmioyorum.Eminim siz sunucu baraındıran bir kişiler olarak,benden daha fazla şey biliceksiniz-şüphelerim olsada,veya bir şeyi inkar etme alışkanlığı olsa gerek-
    Madem çok biliyorsunuz,hadi benim uzun uzuuun yazdığım mesajları okuyacak kadar sabırlı olunda,sonunu getirin,belki asıl kazık yiyenin kim olduğunu anlarsınız....

Şu anda kesinti söz konusu değil
  • 15-06-2008, 11:37:02
    Yönetici onayı bekliyor
    Hadi bakalım nixcondan sonra profiloyuda karalama kampanyaları ile batırabilecek misiniz?
    Bende dün sizlere inat,profilodan bir vps edindim üstelik oyun sunucusu kurdum.Oyuncular içinde
    Kesinti bekliyorum.Lütfen biri kessin şu hattımıda artık rahatlıyayım yanılıyorum diye.Birileri terbiyesini yerlere dökmük popo felan demiş yorum bile yapmıyorum dediklerine...
    Konuyla alakalı olmadığımı iddia ede the_thos mu artık arkadaşım bırak şakayı profilodan hizmet almay başladığım için konuya senden daha çok vakıfım
    Üstelik kimse dediklerime yanlış diyememiş.Verdiğim örnekteki kişinin mars dc nin bir elemanı değil müşterisi olduğunu biliyorum,mesajımı okusaydınız öğrenirdiniz zaten-yarım yamalak okumayla olmaz-.Madem elemanı diyorsunuz sizin yie aklınızda bir soru işareti oluşmadı mı?
    3-4 tane,cevapları ilgili makamın kalitesi üzerine ve doğruluğu üzerie soru sordum.Nedense en sivri çıkıtığım yerler onlar olmasına rağmen siz,yok konuya vakıf değilsin,yok orandan burandan uyduruyorsun demişsinizSorularıma cevap verdin,tamam oramdan atmışım diyeyim..
    Diyorum işte ben bilmioyorum.Eminim siz sunucu baraındıran bir kişiler olarak,benden daha fazla şey biliceksiniz-şüphelerim olsada,veya bir şeyi inkar etme alışkanlığı olsa gerek-
    Madem çok biliyorsunuz,hadi benim uzun uzuuun yazdığım mesajları okuyacak kadar sabırlı olunda,sonunu getirin,belki asıl kazık yiyenin kim olduğunu anlarsınız....
    ya anlamıyorsun yada anlamamazlıktan geliyorsun.
    sana burda kimse profilo kötü , hizmeti kötü , kesinti var demiyor.
    biz burda hiç kimseyi karalamıyoruz. nixconu veya başka bir yeri.
    isteyen istediği gibi hizmeti istediği yerden alabilir.
  • 15-06-2008, 11:51:05
    Karalama mı? Nixcon'u ben mi batırmışım? Ciddi ciddi popondan uyduruyorsun. Bu konuda tek kelime yorumumu hatırlamıyorum. Ve sen benimle ilgili şirket hakkında uydurma yorum yapana kadarda tek kelime söylemediğimide bal gibi biliyorsundur.

Bunuda geçtim hani diyorsun ya kafamda soru işaretleri oluştu, yukarıdaki yazımın tamamını okursan hala bukonuda kafasında soru işareti olanlar ya laf anlayamayacak kadar kafasız yada fesattır demiştim.

Aynı şeyleri tekrar söyleyeyim ben sana belki dank eder de anlarsın. Mars hiç bir zaman senin popondan uydurdugun gibi şuandaki fiyatlardan düşük fiyat vermedi. Müşterilerin kendi uyguladıkları fiyatlar hiç kimseyi bağlamaz. Benide bağlamaz adamın kendi tasarrufudur. Bu konuda da gak guk kafa ütülemenize saçma sapan yorumlar üretmenize gerek yok.

Elemandır demişim, adam sevdiğim biridir diyorum, çünki senin kafanın alamayacağı kadar aklı başında ve yaptığı işi sevdiğim biridir. Maaş verdiğim benim için çalışan biri değildir. Kendisine ait şirketi olan muhtemelen sen kısapantolon ile gezerken bu işin içinde şirket olarak zaten bulunan biridir. Ben laf olarak eleman diyorsam ve sen bunu zaten zor çalıştığını söylediğin beyninde farklı anlamlara yöneltiyorsan oda senin kafasızlığın.

Nerden hizmet aldığına gelince bundan BANANE! tek kelime yorum yapmadığım tek bir laf etmediğim bir konuda sen hangi aptal fikrinle beni konuya dahil etme cürretini gösterebiliyorsun?

Burada Mars adını kullananlar Mars'ı değil, kendilerinin reklam ve fikrini yapıyorlar. Alacağın 3 kuruşluk vps hizmetini marstan alabileceğini mi sanıyorsun da artislik yapıyorsun?

Son olarak söylüyorum. Mars'ın fiyat listesi ilk açıldığı günden itibaren aynıdır. Açılmadan 3 ay önce de aynıydı. Hala da aynı. Bu konuda mars konusunu ilk açtığımda fiyat talebinde bulunanlara gönderdiğim mesajlar hala mesaj kutularındadır ve isterseler yalan var mı yok mu kontrol edebilirler. Mars üzerinden hizmet satan insanların, şirketlerin satış fiyatları kimseyi alakadar etmez, benide etmez. Adam benden 10 a alıp 1 e satıyorsa bu adamın kendi tasarufudur, bu nedenle bu konuda benimle ilgili şirketler hakkında GERİZEKALI yorumlar yapmayın!
  • 15-06-2008, 12:05:54
    Mars' ın ilk açılacağı zaman Selçuk abiden fiyat teklifi almıştım.

Verdiği teklif.

From: Selçuk SARAÇ(Sh)
    Date: 19.01.2008 14:18:43
    To: serkan@pozitifinternet.com.tr

Sunucu barındırma hizmetlerinde;

Sunucu başına barındırma ücreti 25 USD

10 mbit hat ücreti 600 USD dir.
  • 15-06-2008, 12:41:17
    Merhabalar : Konu yeterince dagilmis ve seyrinden cikmis oldugu icin kilitliyorum , neticede burada soz konusu olan Mars Telekom mu daha iyi verimerkezi Profilo mu yada Global A.S 'mi degildi , bir takim kisilerin surekli bazi konulara calistiklari verimerkezlerini dahil etmesi ve daha sonra o konunun 1 verimerkezi yarisina donusmesi , surekli ayni kisir dongu gibi , bu verimerkezi 1mbit'i su kadardan nasil veriyor , orada 5dk kesinti oldu burada olmadi vb benzer hos olmayan tatsizliga donusuyor.Hic bir servis saglayici firmanin kendi calistigi verimerkezini ovmesi onemli degildir , onemli olan "hosting - dedicated - vps" icin hizmet alan son kullanicinin memnuniyet derecesidir.Eger bir memnuniyetsizlik varsa bu zaten sikayet konusu oluyor bir sekilde bu ve buna benzer platformlar araciligi ile duymus oluyoruz.Bu soylediklerimin hepsinin akabinde , iyi pazarlar , bol kazanclar.