RackleSS adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuyu zaten takip ediyorum,Osman bey.

The_ptah arkadaşımızı okuyunca biraz patladım sanırım

Kerem arkadaşımız orada gerekli açıklamayı yapmış.Ersin bey bir şey dikkatimi çekti attığı her sav bir şekilde savuşturulunca kaçamak cevaplar vermiş akabinde

Yanlış mıyım? Çok savunduğu yurtdışı hele Netdirek gibi bir yerdeki kesintiler oluken memleketimizde niye olması sorun demiş

Ben her zaman çalışanın yanındayım.Çalışan kazansın ama kapitalizm değil.Mars dc daha ucuza veriyordu 700-800 sunucuyu topladı sonra verdi zamları...Kapan aldı makinasını gitti,diğerleri veya o an alamıyanlar noldu?

Tamamen paranın odağı orası oldu.Ee diğer dc sahipleri noldu?Onlar zamanında iyi hizmet vermek uğruna fiyatlarını kırmadılar-sizin savunduğunuz - mars ise kırdı.Şimdi noldu mars kral,profilo maskara değil mi?Beki zamanında profilo kırsaydı fiyatları,şimdi tam tersi bir durum olacaktı.

Şimdi aldığı ücret gayet yeterli oluyorki,iyi bir hizmet veriyorlar.Daha fazla eleman,daha fazla tecrübe...-bilemem orasını-Doğru diyorsunuz belki profiloda bu olamaz fakat, bu profiloyu yerden yere vuracak,hatta mahalle bakkalı benzetmesi yapılacak kadar aşağılanmayı gerektirmez.

Benim çıakrdığım sonuç;

Belki 1 saat etmeyen bir kesinti için yerden yere vurulan profilonun değil,10mbit hattı zamanında 200 ytl gibi bir fiyata satan mars dc de bişeyler aranmalıdır.500 dedicated geldi desek,zararına iş yapsa-yani herkse 10mbit verse- şimdiki zararı milyarlarca lira ederdi sanırım değil mi?
Demek istediğim anlaşıldı sanırım

Herkes birilerini kararlıyor bende bu furyaya katılayım bari...

Edit:Birde unutmadan soyleyeyim,bir zamanlar ip sıkıntısı yaşananda mars tı sanırım Üstelik 1 saatte sürmemişti...

RackleSS konu hakkında en ufak bilgi sahibi olduğunu düşünmüyorum ben kullandığım yerler hakkında yorum yaptım 2 dc yide kullandım
Mars belirttiğin fiyattan hiçbir zaman hat satmadı satan bayisidir konu hakkında bilgi sahibi olmadan lütfen yorum yapma...... önce araştır