• 19-07-2007, 20:07:07
    arkadaşlar benim d bi sorum olacak ama site ile ilgili umarım yanlış yere yazmıyorumdur.Mesaj görüntülenmesi niye en arka sayfadan başlıyor.Yani ilk yazılan mesaj en son sayfada oluyor.Yardımcı olursanız sevinirim

Bi de sayın radmin ben nicki yanlış almışım değiştirme sanşımız var mı acaba
  • 19-07-2007, 20:23:06
    Kimlik doğrulama veya yönetimden onay bekliyor.
    raskoknikov01 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arkadaşlar benim d bi sorum olacak ama site ile ilgili umarım yanlış yere yazmıyorumdur.Mesaj görüntülenmesi niye en arka sayfadan başlıyor.Yani ilk yazılan mesaj en son sayfada oluyor.Yardımcı olursanız sevinirim
    Bi de sayın radmin ben nicki yanlış almışım değiştirme sanşımız var mı acaba
    Kullanıcı paneli > Ayarlar
  • 19-07-2007, 22:36:25
    ploop adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Kullanıcı paneli > Ayarlar
    teşekkür ettim daha önce hiç karşılaşmamıştım bununla
  • 03-05-2008, 07:59:51
    arkadaşlar konu açacam ama bu hatayı veriyo! sebep ne acaba?
    10 defa denedim hep ayynı hatayı veriyo.10 sn den fazla hareketsizmi kaldın en ama inanın 2 sn bile hareketsiz kalmadım

• 12-05-2008, 00:24:14
    sogukkanli56 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    arkadaşlar konu açacam ama bu hatayı veriyo! sebep ne acaba?
    10 defa denedim hep ayynı hatayı veriyo.10 sn den fazla hareketsizmi kaldın en ama inanın 2 sn bile hareketsiz kalmadım
    Arkadaşım konu başlığını ve mesaj içeriğini 10 karaktere düşür.Konuyu gönder sonrada editle
  • 13-05-2008, 19:14:25
    ellerinize sağlık saolun
  • 30-05-2008, 23:52:50
    Bir sorum var ama bunun için konu açmak istemedim.
    Yani konu açmak çok fazla olurdu bu soru için.

Edit: Konu açmaya karar verdim. Özür dilerim. Yine de bu postuma cevap yazarsanız sevinirim.

Backlink almaya çalışırken link değişimi ilk başlarda kaçınılmaz.
    mümkünse çapraz değişim yapın deniyor.
    Benim aklıma şöyle bişey geldi; Sitemde backlink almak istediğim bir subdomainim var.
    Ve link değişimlerine cevap vermek için ana domainde link dağıtmayı düşündüm.
    Bu google için daha iyi midir?
    yani sandbox'a düşme ihtimalini daha da azaltır mı?
    Yoksa sandbox'a hiç düşmez miyim? Yani gerçek çapraz değişim olur mu bu yapacağım?
    (çapraz değişim için ikinci bir sitem yok malesef. subdomain işimi görür mü?)

İkinci sorum:

PR değeri yüksek ama aynı zamanda ahlaki değerlerimize önem veren ve saçma sapan (aşk, sevgi, sohbet, chat, cinsellik vs...) sitelerin reklam ve linklerini görmeyeceğimiz toplist veya dizin biliyor musunuz?
  • 30-05-2008, 23:57:59
    SEOSM4N, tamamı bold yazmak yasak.
  • 16-06-2008, 00:02:27
    radmin yeni başlayan arkadaşlarımız için çok iyi olmuş ve mesajın gerçekten çok iyi

teşekkürler