• 15-05-2008, 21:03:22
    Üyeliği durduruldu
    ni.net.tr de vps im var virtuzzodan res atıyorum siteler açılıyor max 1 saat sonra siteler açılmıyor yine res atıyorum siteler açılıyor çok süper hızlı 1 saat geçiyor yine açılmıyor..Onlar bakmıyor doğru dürüst sabah veri tickete yazıyorum osman geldi foruma yazdı ticketimden sonra tickete cevab vermedi nasıl işse neyse onlar halletmezse kendi sorunumu kendim çözerim yardımcı olun neden olabilir..
  • 15-05-2008, 21:07:57
    Platin üye
    Siteler açılmadıgı zamanlarda SSH'a bağlanabiliyormusunuz ?

Netinternet datacenter değişimi yaptıgı için henüz işleri rayına oturtamadı.Geçte olsa ilgileneceklerdir.
  • 15-05-2008, 21:10:21
    Üyeliği durduruldu
    Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Netinternet datacenter değişimi yaptıgı için henüz işleri rayına oturtamadı.Geçte olsa ilgileneceklerdir.
    Arkadaşım ticket attıkdan sonra foruma mesaj atmış onu kastetdim bakılmadı !

Neyse

Siteler açılmadığı zamanlarda ftp ye bile girebiliyorum sadece siteye giremiyorum SSH ne işe yarar bilmiyorum ondan bişi diyemem
  • 15-05-2008, 21:12:23
    Üyeliği durduruldu
    Yeni yere geçtikten sonra bağlantı kısımı oldu. Benim vps de ne keramet ise 10mbit havuzda değil kisitlanmış.
  • 15-05-2008, 21:14:14
    Üyeliği durduruldu
    Soruma cevab arıyorum yokmu cevab verebilecek

Siteler açılmadığı zamanlarda ftp ye bile girebiliyorum
    Restart atıyorum giriyor 1 saat sonra yine gidiyor
  • 15-05-2008, 21:16:36
    Üyeliği durduruldu
    Pron1ck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    ni.net.tr de vps im var virtuzzodan res atıyorum siteler açılıyor max 1 saat sonra siteler açılmıyor yine res atıyorum siteler açılıyor çok süper hızlı 1 saat geçiyor yine açılmıyor..Onlar bakmıyor doğru dürüst sabah veri tickete yazıyorum osman geldi foruma yazdı ticketimden sonra tickete cevab vermedi nasıl işse neyse onlar halletmezse kendi sorunumu kendim çözerim yardımcı olun neden olabilir..
    bende aynı sorunu yaşıyorum hala çözüm önerim 1 yada 2 saatte bire sunucunu resetlemek
  • 15-05-2008, 21:17:21
    Üyeliği durduruldu
    Pron1ck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
    Soruma cevab arıyorum yokmu cevab verebilecek
    Siteler açılmadığı zamanlarda ftp ye bile girebiliyorum
    Restart atıyorum giriyor 1 saat sonra yine gidiyor

siteye dnsleri ne zaman yaptın sunucu açılıncamı sunucu açıldıktan sonramı
  • 15-05-2008, 21:22:57
    Platin üye
    ssh nedir nasıl kullanılır - Google'da Ara

Putty İndir

Programı bu linkten temin edebilirsiniz.Siteniz açılmadıgı zaman putty ile ssh'a bağlanın ve "top" komutunu girerek çıktısını buraya ekleyin.

Sorunun kaynagını bilmeden yardımcı olmamız mümkün değil maalesef.
  • 15-05-2008, 21:25:59
    sunucuoptimizasyon.com
    Onurun dediği gibi retarttan sonra sürekli top komutuyla durumu inceleyin cpu yada rami sömüren bir servis vardır ayrıca vps kasılırsa netstat -an komutuyla saldırı gelip gelmediğini kontrol ediniz