Vps Durup Dururken Eyvallah çalışmıcam diyor ne iş
81
●4.636
- 15-05-2008, 21:03:22Üyeliği durdurulduni.net.tr de vps im var virtuzzodan res atıyorum siteler açılıyor max 1 saat sonra siteler açılmıyor yine res atıyorum siteler açılıyor çok süper hızlı 1 saat geçiyor yine açılmıyor..Onlar bakmıyor doğru dürüst sabah veri tickete yazıyorum osman geldi foruma yazdı ticketimden sonra tickete cevab vermedi nasıl işse neyse onlar halletmezse kendi sorunumu kendim çözerim yardımcı olun neden olabilir..
- 15-05-2008, 21:10:21Üyeliği durdurulduArkadaşım ticket attıkdan sonra foruma mesaj atmış onu kastetdim bakılmadı !Onurss adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Neyse
Siteler açılmadığı zamanlarda ftp ye bile girebiliyorum sadece siteye giremiyorum SSH ne işe yarar bilmiyorum ondan bişi diyemem - 15-05-2008, 21:16:36Üyeliği durduruldubende aynı sorunu yaşıyorum hala çözüm önerim 1 yada 2 saatte bire sunucunu resetlemekPron1ck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
- 15-05-2008, 21:17:21Üyeliği durdurulduPron1ck adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
siteye dnsleri ne zaman yaptın sunucu açılıncamı sunucu açıldıktan sonramı - 15-05-2008, 21:22:57ssh nedir nasıl kullanılır - Google'da Ara
Putty İndir
Programı bu linkten temin edebilirsiniz.Siteniz açılmadıgı zaman putty ile ssh'a bağlanın ve "top" komutunu girerek çıktısını buraya ekleyin.
Sorunun kaynagını bilmeden yardımcı olmamız mümkün değil maalesef. - 15-05-2008, 21:25:59Onurun dediği gibi retarttan sonra sürekli top komutuyla durumu inceleyin cpu yada rami sömüren bir servis vardır ayrıca vps kasılırsa netstat -an komutuyla saldırı gelip gelmediğini kontrol ediniz